Jälleen yksi piehtaroitu yö takana, selvittiinpä siitäkin. Olin illalla koulun vanhempainyhdistyksen kokouksessa, jotenkin tuntuu ettei mikään aika riitä mihinkään sielläkään. Suunniteltiin kaamostapahtuman ohjelmaa ja lupauduin tekemään taas kaikki lipukkeet ja mainokset ja olla mukana muutenkin valmisteluissa, koska itse tapahtumapäivänä en ehdi hommiin omien lasten ja eläinten vuoksi - kun toinen on lasten kanssa riekkumassa tapahtumapisteissä, niin toinen lapioi sontaa tallilla ja ulkoiluttaa seitsemät koirat *oho*. Ei parane koko päivää olla poissa pelistä tai tarvittais joku lomittaja *heh*, niitä vaan ei taida saada ihan lemmikkilähtökohdista...

Mummu kotiutuu sitten tänään ja monen pohtimisen jälkeen mies hakee hänet, koska pääsee aiemmin niin liikkeelle, kun ei tarvitse odotella lapsia koulusta. Minä laitan silläaikaa huonetta kuntoon toipilaalle ja hoidan elikoita. Olisin tietysti muuten voinut ajella sinne minäkin, mutta tunnustettakoon että iltainen säätiedotus huonosta kelistä iltapäivälle pelästytti meikäläisen *huih*.

Pyykkikonekin on nyt sitten uusi ja komia, otettiin kahdeksan kilon kone kun sitä pyykkiä kerran on niin paljon ja aina. Ei muuta vikaa paitsi tarvittiin aika vahvat miehet että saatiin se sisälle - on "hieman" painava. Hyvä niin, ettei pompi ovella vastaan lingotessaan miljuunan kierroksen voimalla pyykit pyörryksiin!

Mun sormia turvottaa, ihan kummallista. Ei minkään raskaudenkaan aikana ole sormuksia tarvinnut ottaa pois ja nyt vetää aika piukaksi. Mikähän mullakin nyt on. Ja kuukautiset näyttää muuttaneen jonnekin ihan muualle - ei sillä että niitä ikävä olisi, mutta ehkä paremmin voisi tärpätä jos ilmaantuisivat joskus.No enpä ole kamalasti ehtinyt sitäkään ajatella.

Kai sitä täytyy mennä hommiin, niiston kautta. Kamala nuha. Olkoon...