Totesivat lapset aamulla kouluun lähtiessään ja "grandiosa" -laulu kaikui pitkin tietä. Lupasin, tekee itsekin mieli jotain väkevää rasvaista herkkua :) Oikein kivasti menee nyt nää aamut, vaikka mies meni taas aikasempaan töihinsä. Esikoinen menee fillarilla ja pikkutyttelit kävelee samaa matkaa taksille asti. Mää saan rauhassa olla yöretkuissa kahvikuppini ääressä ja heräillä. Kummallista muuten toi miehen lyhyempi työviikko, mä olen ollut näkevinäni sitä entistä vähemmän *silmissä varmaan vikaa*. Siis tosissaan, mies puhua puhkui että työt on sillä mallilla että hän voi jättää hommiaan muillekin ja alkaa oleen yhen päivän viikosta enempi kotosalla - ja samantien alkoi kamala reissuputki ja aamuherätykset kuudelta. No, jos vaan itse jaksaa -hän- niin kyllä mää aina taaplaan. Tosin sitä lutuaikaa miehen kans vois olla tänäkin vuonna :)

Eilen meillä oli kiireinen iltapäivä, kirjoitinko mä jo siitä kun keskimmäisenkin reppu räjähti? Kannattaa ostaa laukkuliikkeestä kalliilla kotimaiset reput. Ei kestä hiivatti mitään.Julia tuli rockisti laukku hakaneuloilla kiinni laitettuna koulusta eilen. Siis samanlainen reppu Ansun kanssa ja kahden päivän välein hajoavat. *ärrin murrin* Heitin tytöt liikuntakerhoon ja hurutin kaupunkiin repunmetsästykseen, löytyikin halvat ja kivat - jos kestävät edes tämän kevään niin ovat työnsä tehneet. Ruokakaupassa sain jo juosta että ehdittiin ajoissa hakemaan tytöt takasin ja sitten laitettiin kotona hösseliksi. pasteijat paistumaan ja imuri soimaan. Tuli meinaan ystäväperhe vierailulle ja oli taas oikein mukava ilta turista ja höpöttää. Lapsilla oli kavereita ja Ilari nukahti taas kuin valomerkki heti vieraiden lähdettyä Idolsia kotiin katsomaan.

Päivän hevosurheilumietelmä: keskiviikkoisessa Hevosurheilu-lehdessä oli juttua Phoenix Hornlinen muuttamisesta Kanadaan, voi sentäs. Mutta minkäs sille voi, hyvät menee ja tää on kyllä aika melkoinen menopeli. Melkoinen on myös Riina Rekilä joka kyseistä hevosta liikutteli, ihailemani tehopakkaus, asiantunteva, iloinen, ystävällinen, luonnikas, silti todella kilpailuhenkinen ja nainen.

Tänään mennään poikkeen aamu(päivä)teellä toisella mahakkaalla ja iltapäivällä on Ansulla viulutunti poikkeuksellisesti, toivottavasti mä muistan sen silloinkin. Esikolla on ratsastuskin, sen se kyllä muistaa itse :)