Ja kaikki oli ok. Hb:kin 115, joka on siis mulle hyvä. En syö ollenkaan nyt rautaa kun se kerran laskee hemoglobiinia (joo-o, olen ollut aina hieman nurinkurinen ihminen), vaan syön foolihappoa joka imeyttää raudan suoraan ravinnosta, jossa alan oleen jo aika mestari, mitä tulee rauta- ja c-vitamiinipitoisuuksiin... Sydänääniä ei saatu kunnolla kaapattua kuuluviin, th sanoi että kyllä ne kuuluvat mutta kun lapsi liikkuu niin vikkelästi kokoajan ettei hän kertakaikkiaan pysy perässä (apuva! nyt jo menee karkuun) mutta että kyllä siellä kaikki hyvin on. Ens maanantaina menen rakenneultraan, kivaa!

Helsinginreissulaisilla oli ollut eilen hieno elämys, tosin toiseksivanhin oli illansuussa kuumeessa ja keskimmäinen tänä aamuna perässä. Ilarikin oli neuvolani aikana kakannut ripaskat ja on vähän lämmin. Voi pannahinen, menee sisällä oleiluksi. Ulkona on niin umpipiukka sumu etten meinannut nauvolalle löytää kun maisemat oli ihan hukassa!

Tänään on Asserin nimipäivä ja sitä varten vietetään pienimuotoiset kekkerit oman perheen kesken, sisältäen paljon herkkuräiskäleitä, kermavaahtoa ja hilloa kera laulujen ja onnitteluiden. Sankari menee isänsä kanssa parturiin iltapäivällä joten yllärijärjestelyt saadaan tehtyä hyvin sillä aikaa...