Oi kun olinkin eilen ahkera (kukas sen kissan hännän nostaa...), siivosin kaaostilassa kelluvaa kodinhoitohuonetta koko illan, puolikymmeneltä suihkuun ja hetkeksi mollottamaan sohvalle mitätöntä telkkaohjelma-antia, sitten nukkumaan. Me vietetään miehen kanssa komeesti laatuaikaa nykyään: mies tienpäällä tai töissään ja mä kotinurkkia puunaten. Hiukan alkaa ahdistaan. Ihan pikkasen.

Siivoilun lomassa kuuntelin keittiössä huutavaa telkkaria ja sieltä pääministeritenttiä, huomasin kummallisen ilmiön: osaavat puhua toisinaan asiaakin ja kuullostavat välillä ihan järkimiehiltä nuo Vanhanen, Katainen ja Heinäluoma (painotus sanoilla toisinaan ja välillä). Vaan kun katson naamoja niin heti menee käyrä arsytyksen puolelle: miten voikin jotkut henkilöt niin ahdistaa, menee hyvät asiatkin ihan hukkaan kun ei pysty keskittymään (kehottaa heti tätä maata laittamaan tästlähtien kaikki poliitikot vain radioon) Äänestyspäätös on tekemättä, tai siis toki äänestän, muuten en saisi prutkuttaakaan, mutta ketä?

Nukuin yön huonosti, tuntui että jopa vähän supisteli (muistin mainita miehellekin ettei ihan heti ajattele mun jatkavan siivoomista päivästä toiseen :)) ja aamulla olo oli ökkönen. Ei maistunut edes kahvi. Mutta pesaisin koneellisen pyykkiä ja tein eväät ja lähettiin kuin lähettiinkin perhekerhoon ja siellähän menikin taas aamupäivä oikein mukavasti. Äitikansa kauhisteli mun mahan kokoa - jokainen katsoi asiakseen erikseen mainita huoneeseen astuessaan että " herranjestas onpas sulla jo ISO maha" ja "KOSKAS se oikein taas syntyykään".Ihastuttavan keveää olotilaani kohensi eräs toinen siellä iät ajat ollut äiti-ihminen joka mainitsi saavansa  vauvan pian mun jälkeeni. Lautavatsastaan. Ensin ajatteolin IHAN TOSISSANI että tuleeko niille joku adoptiolapsi tai muulla tavalla mahansa ulkopuolelta, mutta ehei... No, hän kyllä lohdutti olleensa joka kerta yhtä pieni, harvinaisen pieni. Vai lohduttiko.

Kerhosta mukaan tuli Asserille leikkikaveri ja tässä se sitten onkin mennyt, ruokahuollossa, kurahuollossa ja hellyyshuollossa, aika.