Ilari heräsi aamulla naama kuivalla röhnällä kuorrutettuna. En oikein tiennyt miten olisin ryhtynyt sitä kuorimaan pois, raaputtaa ei voi ja pyyhkimällä ei lähtenyt mitään. No jonkinasteista liotusta yritin, mutta osa naamiosta jäi silti paikoilleen. Voi jehna. Itse olin taas niistänyt pari rullaa vessapaperia myttykasaksi sängyn viereen, harkitsin jo tuppojen viskomista yläkerran ikkunasta suoraan pihalle, jos vaikka tuuli korjaisi mennessään...

Mies lähti aamuvarhain reissuun ja mää hoidin aamutoimenpiteet, kuten koirat ja hevoset, niin ja lapset koulutielle tietenkin.Kaksi tytärtä taksille ja kolmas koululleen. Poijjat kyydissä hihkuen ja mamma vähemmän hihkuen kun aamukahvi vasta odotteli pannussa... Jotenkin haisee pää nyt hevoselle ja kädet paprikalle. Ohoh, mää siis haistan jo jotain, positiivista!

Eilen meillä oli disko. Appeena oli popkorneja ja sipsejä limskan kera, musana kaikki mahdollinen hytkyttävä ja vaatetuksena mahdollisimman rajut luomukset. Maalasin omankin pärstäni sen näköiseksi että Asseri hymyili mulle väkinäisesti "äiti mä en melkein tunne sua äiti..." Hauskaa oli ja mieskin pääsi mukaan töistä kotiuduttuaan. Uhkasi tosin ottaa musta kännykällään kuvan ja esitellä töissä "putiikin pomoa", mutta onneksi välkkyvaloissa ei onnistunut. Kai...

Illalla pikkutytöt meni laulukeikalle srk-talolle jossa oli joku laulu-ja runotapahtuma. Oli pieni tekeminen että saatiin maalit naamasta siihen mennessä poistettua ja hiuksetkin näyttämään kultturelleilta!

Tänään on vähän kinkkinen rytmi päivässä: Asseri sai eilen kutsun yhden kaverinsa synttäreille tänään: tarvitsisi hakea siis lahja ja kuskata illalla poikaa. Vieraitakin olisi tulossa kuitenkin illalla meille ja mies kun on reissussa  niin en tiedä miten oikein asiat haltsaisin. Asserillakin on tänään OIKEA 5-vuotispäivä, mutta juhlitaan vasta sunnuntaina. Laulettiin aamusella toki poika loistavaan hymyyn ja saa toiveruokaansa lounaaksi (ei ole vielä päättänyt mitä se on...).Mun iso, pieni, herkkä, ihana, kultainen poikani.