Akku loppunee kohta ja johto tiesmissä. Nopea on oltava jos haluaa nää tänne kirjata justnyte.

Oltiin eilen poikain kanssa kuraliejuleikeissä ulkona. Kyyyllä, minäkin olin. Mukamas oli jotenkin kivempaa kuin lumessa möhkiminen, samaa mieltä en ollut enää siinä vaiheessa kun katselin harmaanruskeankirjavia ulkovaatteita (me siinä touhussa mitään kurahousuja muistettu laittaa...). Hanskoistakin ropisi varmaan litra hiekkaa lattialle (per hanska).

Töissäkin olin taas tuulettumassa *muah huah* ja oli taas inspiroivaa, tosin Oliver osoitti vierastamisen merkkejä kun joku puhuikin vain jossain, joten saas nähdä kuinka käy jatkossa tän systeemin.

Tänään olin jo aamukahdeksalta hampulekurissa yhden flikan kanssa ja luulin että reipas päivärupeama alkaisi siitä. Mitä vielä, täällä nuokun maha täys nakkeja ja muusia ja olen ihan tööts... Illalla viimeistään on inspiksen iskettävä: joko leivotaan tai käydään kaupantädin leipomushyllyllä: huomenaamulla on tulossa vieraita. Ja torstainakin tulee, hieman vieraampia vieraita! Asserin kerhokaveri tulee "hoitoon" muutamaksi tunniksi ennen kerhoa, äitinsä on hetken siinä sopeuttamassa kyläilyä ennen lähtöään.

Hartiat huutaa saunaan pääsyä, ehkä armahdan niitä illalla ja kömmin taas lauteille.