... kun sen nimi oli Kuplia *virn*. Pohja Tiialta, linkki tuolta pohjantekijälaatikosta.

Joulu meni ja menikin hyvin. Tosin olen lihonut varmaan kolme kiloa, mutta sou vot, aletaan kuntoileen sitten kun uusi vuosi pullahtaa paikoilleen. Tänään paisteli ihana aurinko ja kävinkin Bomberin kanssa lenkillä. Koska halusin myös itse rentoutua, niin otin vain yhden koiran mukaani... Kaksin kappalein he ovat hieman, sanoisinko solmussa. Lapsoset ratsastelivat sekä eilen että tänään tuntikausia ponilla pitkin pihaa, kun oli maa jäässä eikä ponikaan näinollen vajonnut pullukkamahaansa myöten suohon. Mies oli piällysmiehenä siellä katsomassa ettei poni vie ketään kuin viimeistä päivää ja nosteli pienimpiä kyytiin aina välillä.

Meillä on kissakaksikkokin taas täällä, esikko meni sukuloimaan ja nää pallukat on meidän ilonamme silläaikaa! Muksut fanittaa kissoja tietysti ihan täysillä, laitan kuvia heti kun joku tuo mun johtoni joka yhdistää kameran ja tietokoneen (Tonttuko sen vei?! Mä luulen kyllä että siivosin vähän liian hyvin....). Anoppilasta tuli kutsu uudenvuodenaattona syömään, mutta mulla on kotikissaolo, ainakin tällähetkellä. Asiaan vaikutta tietysti sekin, että en ole kamalan ihastunut anoppiin tällä hetkellä ja haluaisin kuitenkin rentoutua kun vielä on lomaa (eli miehellä on silloin lomaa). Huomenna harjoitellaan paluuta todellisuuteen, kun mies menee töihin. Olikin kivat viispäivää vapaata, lapsetkin sai olla isänsä kanssa täyspäiväisesti - ja kyllä ne olivatkin. Miesparka näyttää hiukan rasittuneelta... Mäkin meinasin näyttää Ties Miltä, mutta onneksi ei tapahtunutkaan pelättyä värinmuutosta - nimittäin silmään. Ja teon suorittajan oli tietysti Ilari3v. Arvatkaas mikä uppoaa nukkuvan silmäkuoppaan oikein komiasti? No kantapää, voin kertoa. Tuntuu aika makoisalta saada sellainen herätys keskellä yötä. Pimeydestä huolimatta näin todella tähtiä.

Selkä on ollut hirviän kipiä koko joulun, se siivousrehkiminen sen varmaan teki, odotetusti. Mutta pakko kai ihmisen on välillä raivat paikkojakin! Imurointi ja moppaus sujuu vielä pystyasennossa, mutta kaikenmaailman hilpun poimiminen ottaa sitten viimeisenpäälle lujaa selkähermoon... No, kyllä tää tästä.

Voi kamala, täytiskö mennä syömään ruisleipä kinkulla ja sinapilla - vai aloittaa jo kevyempi linja.... *hmmm*