...joulupukki tulee sillä punaisella autolla kun yhtenäkin vuonna *sanoo lapset meillä, miten niin kurkkineet ikkunasta...*

Eilen illalla ja yöllä oli kamala puhuri, katto paukkui ja elukat pelkäsi.Ihme oli suuri, kun aamulla sähköt pelasivat. Teksti tv:ltä luin että jokapaikassa ei oltu ihan yhtä onnekkaita. Kyllä nykyoloissa on aika kurjaa sähköjen poismeno, varsinkin jos on hiukankin kylmempää. Ollaan mekin kerran oltu toppahaalareissa sisällä ja menty kynttilänloisteessa vessareissuille kuin vaeltava ryysyläisjoukko. Kummallista sähköjen mentyä on se, että kun muu kämppä yleensä alkaa kylmetä, niin jääkaappi päinvastoin lämpiää. Viime vuonna, aatonaatto iltana laitoin nisu-ukot uuniin ja klaps, meni sähköt.  Hiukan oli hässäkkää, kun jääkaappi pullotti jouluruokia ja kinkku oli paistamtta ja ja ja... onneksi oli sitten vain tunnin kestoinen katko. Selvittiin säikähdyksellä.

Ansulla on perjantaina esiintyminen viulunsa kanssa, eilen ilmoitti että hiukan jännittää, varsinkin kun viulu juuri vaihtui isompaan ja sillä on hankalampi soittaa vielä. Mutta kyllä se hyvin menee!

Tänään on makkarasoppapäivä, teen kaikkea mahdollista ei-jouluista sapuskaa tässä, niin se lisää jouluruokien makua ja odotusta *heeh* Tosin riisipuuroa sopalla on tullut haudutettua aika usein, kun se on niin hyvvää!

Sain eilen kaupassa ihme himotuksen ja ostin jonkun sekoituskarkkipussin (en yleensä syö kauheesti karkkia) ja illalla mätettiin miehen kanssa koko pussi kahteen pekkaan. Että mulle tuli ällö olo. Ihan hirveä! En meinannut saada unta pitkään aikaan kun mahassa väänsi ja käänsi, en enää ikinä syö karkkia...