Koululla oli kuusijuhla, tai joulujuhlan nimellä se taitaa kulkea nykyään. Oikein oli ihanat esitykset ja niitä taisi olla määrällisestikin enemmän kuin aiemmin! Kaiken kruunasi hulppea lopetus, kun rehtori piti puheen - lausuen Uppo-Nallen Joulurunon. Sellainen uusi rehtori meidän koululla on :)

Tytöt olivat eilen tanssiaisissa puoli kymmeneen ja nyt ovat ratsastuskoulun pikkujoulussa, mies meni katsomaan vikellysesityksen, minä jäin hyisen ilman vuoksi pienten kanssa kotiin. Olin päivällä ostoksilla ja niin oli parisataa muutakin. Sain parkkeerata auton niin kauas kaupoista, että jäädyin tönkkökalikaksi siellä kipitellessäni, enkä ole vieläkään sulanut kuin ehkä hiukan päältä... Oma vika tietysti, kun en tajunnut pukeutua arktisemmin, mutta mulla on huonoja muistoja hikipäässä kaupoissa rymyämisestä, nyt on sitten tästä toisestakin ääripäästä. Kummallista muuten, että siellä on PLUSSAN puolella ja silti ihan jäätävän kylmä!

Tää blogi taitaa olla nykyään pelkkää selostamista, luettelon omaisesti, mutta se johtuu taas ihan siitä etten ehdi kirjoittaa mitään syvällisempää, vaikka niitä joskus ajattelenkin *ohoh*. Sen sijaan että jättäisin vallan kirjoittamatta, niin laitan vähän niinkuin ylös muistiin itselleni mitä meillä on tehty näinä elämän hetkinä.

JOULU TULLA JOLLOTTAA...