Siinäpä ne, ei vissiin tarvis muuta enää kirjoittaakaan *heeh*. Kamala myrsky oli illan ja yön, mutta kerrankin meillä pysyi sähköt! Kaveri viestitti että heillä ollut kolme tuntia jo sähköt pois ja kun me miehen kans tiirailtiin pihalle niin koko maailma oli pimeenä, joen toiselta puolen ei näkynyt edes katuvaloja eikä tältä puolen mitään valoja - paitsi tää meidän pieni asumusrykelmä jolla sähköt oli sitkeesti pysynyt! Yönkin ryski ja paukkui, peltikatto meinaan, mutta aamusti enää vaan ropisi, tuuli lienee tyyntynyt.

Mulla on karsee nuha, eilen pärskin minkä kerkisin ja nyt vuotaa solkenaan. No eipä haittaa, kunhan sen verran tokenee lauantaiksi, että maistan taas jotain! Ollaan miehen kans menossa syömään jonnekin ravinteliin, hääpäivää juhlistamaan.

Nyt ukkeli onkin työmatkalla taas ja mä pyöritän tätä hotellia sen aikaa isseksein. Täytyy sanoa, että ei ole muuten vessapaperin haku ollut niin vaikeeta kuin viimepäivät on ollut. Aina on unohtunut ja sitten kun on muistettu niin eipä ole kaupat olleet auki. Pyyhi siinä sitten servetteihin... ja sun muihin korvikkeisiin.

Pimeys ulkona on melkoista, sais tulla lunta että valkenis maa. Mulla on tänään lapsille ylläri, kun pääsevät kaikki puol yhdeltä jo koulusta (opettajien koulutuksen takia) : me leivotaan pipareita! Ihan valmistaikinasta vaan, lapset haluaa ehdottomasti että pipareita tehdään noin kymmenen kertaa ennen joulua ja vasta siitä viimeisestä (isosta itsetehdystä taikinasta) jää joulunpyhiksikin maiskuteltavaa. Sopiihan tuo mulle, kiva se on saada hyvää tuoksua tupaan ja iloista mieltä lapsille. Bomberkin saa taas uusia makuelämyksiä suuhunsa, kun lapsilta aina "vahingossa" putoo jotain... Tähän mennessä ei ole maha oireillut msitään, mutta viimeyönä kyökkäsi kerran (sanomalehdelle onneksi, viisas koira kun on), sitä en tiedä miksi. Oi, meinasin just ihmetellä missä se pikkukäärö on, mutta tuolini allahan se... *on toi kyllä kuulkaa ihana!!!*

P.S. Kummallisinta tässä aamussa lienee että pienet nukkuu vielä ja muut on jo koulussa. Mä siis ihan rauhassa saan tääl aamukahvia siemailla...