Pikaistakin pikaisemmin : Asserin korvalääkärireissu sujui siinä mielessä mallikkaasti, että kamalat tulehdukset löytyi molemmista korvista, samoin eritettä olivat niin täynnä että lääkäri kuvasi pojan olotilaa samaksi, kuin me laittaisimme sormet korviin ja yrittäisimme kuunnella kanssaihmisten muminaa. HUH! HELPOTUKSEN HUH!! Päivystävänlääkärin diangnoosiin (jota ei siis ollut, kun korvat olivat muka puhtaat, varsinkin siistin tyhjät) erikoislääkäri vaan veti henkeä ja sanoi, että noooo...ehkä hällä oli parempi lamppu...? *hym* Pääasia että pojan kuulo kuulemma " palautetaan tavalla tai toisella" ja sai semmoiset lääkkeetkin nyt että painaa pihalla tukka putkella intoa piukassa. JA uimakouluun saa mennä *tuuletusta*!

Muita tapahtumia onkin kevätjuhlat (onnistuneesti ohi ja todistukset olivat hienot!!), niin ja perjantaina vietiin bussille meillä viikon lainassa ollut Valkeakosken-tyttö, joka suoritti työharjoittelun tuolla meidän puljussa. Ihana ihminen, vielä on toiveita että saadaan hänet meille kesän aikana, on kuin omaa väkeä.

Lauantaina oli ohjelmassa myös varsan laitumelle vienti Laviaan ja se oli hieno reissu, tyytyväisenä Tikru siellä viipotti muiden kanssa pitkin viheriäisiä nurmia!! Meille meinasi tulla hiki sillä reissulla, mutta tehtiin samalla kiekka Kiikoisten abc:lle ja nautittiin virvokkeista kuin kunnon kesäimmeiset konsanaan.

Illalla vielä grillattiin ja mä pääsin ennen saunaa ukkokullan kanssa viettämään parisuhdeaikaa soutuveneeseen. Siellä ne murheet unohtuu kun virtaavassa joessa meloo menemään *virn*...

Tänään onkin otettu lunkisti, nautittu eilen leikatusta pihamaan nurmesta ja loikoiltu keinussa tuulen suhistellessa lehtiä unimusiikiksi. Lapset esitti sirkustemppuja kissan ja koiran kera ja piipahdettiinpa kaupassakin. Ai, niin, hauskuutettiin me ohikulkijoitakin käymällä pyörälenkillä koko perhe!! Oli emitä aika letka, vaikka Ilari olikin peräkärryssä ja Oliver takaistuimessa. Nyt täytyy mennä takaisin ulos- lapset ja aurinko kutsuu!