Kuin katto, sieltä jostain rakosista aurinko luo valoaan. On kuitenkin ihan elokuu ja hyvä niin. Kun istuin takaterassilla, niin käteeni paistanut aurinko suorastaan pisteli kuumuuttaan vaikka pääkoppa, joka oli varjossa, paleli melkein.

Syötiin yhdestä omenapuunraiskasta omenatkin, oli taimiparka yhteen vihtaoksaan tehnyt seitsemän omenaa ja hyvä kun ei katkennut koko kaponen vitsa niiden painosta. Popsittiin äkkiä suihimme ennen romahdusta - ja olikin muuten makea lajike. En kyllä muista nimeä, vaikka itse olen sen taimen tarhalta kotiin raahannut. Meidän hedelmätarhasta on tullut myös sadonkorjuukoppaan yksi kirsikka ja raaka luumu. Villivadelmat ovat tänävuonna antaneet marjaa yltäkylläisesti, kummallista muuten että villi punaherukka ja valkoherukka ovat myös paljon rehevämpiä pensaita kuin taimitarhalta tuodut mustaherukat. Maukkaita kaikki enivei, oli alkuperä sitten mikä tahhaan.

Pitäisikö sanoa jotain asiaan Tapaus Esikoinen? Eipä kai. Tuli ja meni.

Tänään on ehditty kuluttaa viimoset eurot lompsan pohjalta citymarketin kenkäosastolle ja kohtpuoliin painellaan lauantai-illan saunaan. Sillälailla se elämä puksuttaa eteenpäin.