Eilisilta meni miehen kans morjestellessa. Tuli reissunpätkältään sopivasti hiukan ennen kuin minä lähdin kakkosluokan vanhempainiltaan. Kotiutuessani mies taas otti kapsäkkinsä ja lähti seuraavaan reissuun. Kiva kun kävi. Tänään tulee milloin tulee, mutta nyt pitäis sentäs yö punkata kotona :)

Mulla olikin viimeyönä koko pesue murkkua ja mummua lukuunottamatta makkarissa kaverinani. Surivat niin isin lähtöä että lupasin "retkiyön". Oli hupaisan näköistä kömpiä illalla makkariin kun siellä pötkötti patjoilla väkeä kuin pipoa. Käskin kääntää päät toiseen suuntaan varmuuden vuoksi, etten yöllä vaan kävele vahingossa päälle...

Aamulla lähdettiin koko porukka autolla liikenteeseen, pudotin kaksi tytärtä taksille ja kolmannen koulunsa kulmille ja mume vietiin fysioterapiaan. Sillä aikaa herkuteltiin poikain kanssa kohditoriassa oikein ja kierreltiin yhdessä kaupassakin josta ostin kattilan ja koiralle lelun. Kattila on oikein hyvä, mutta lelu sensijaan saa aikaan puistatuksia koirassa. Tuijottaa sitä kumista kanaa nenäkarvat väristen ja kun minä malliksi vingautin vielä sitä vähän niin johan alkoi mahdoton haukku. Piti piilottaa koko vikine että sain hurtan hiljenemään. Kiittämättömyys on koiranomistajan palkka näköjään :) No, Ilari tykästyi leluun kovasti, joten kyllä sille käyttöä löytyy.