Ronjuska -ystäväiseni haastoi kertomaan 6 omituisinta asiaa itsestäni. Aika vaikea on laittaa järjestykseen ,että mikä kenenkin mielestä on omituisinta, mutta nämä nyt ensiksi tuli mieleeni:

1.Olen koukussa (pyykin)huuhteluaineisiin. Kotona on aina varmaan kymmenen purkkia - jotkut samaa merkkiäkin- ja silti haalin niitä aina lisää. Huljuttelen purkkeja kaupan hyllyjen väleissä ja olen melkein ekstaasissa hipelöidessäni niitä päniköitä.En siis mitenkään haistele niitä, en toki, vaan haluan tietää miltä se sisältä tuntuu liikkuessaa :) Mikään ohut litku ,joka lätisee tölkissä, ei kelpaa: pitää olla paksua, ihanaa, pehmeää ja tuoksua vain hieman sille jollekin mille nyt tuoksuukin. Voitte kuvitella että uusi Comfort Creme-mainos sai mut melkein tekemään aaltoja kotisohvalla...

2.Kättelen ihmisiä, tuttujakin, jos en ole vähään aikaan nähnyt heitä livenä. Tämä aiheuttaa ystävissäni aina hieman hämmennystä ja naurua - melkein olisi tavallisempaa halata kuin kätellä, tuntuu olevan yleinen käsitys tervehdystapahtumaan!

3.Muunnan (tietämättäni, tahtomattani) puheeni samalle murteelle kuin puhekumppanini. Olen hämmästyttänyt työnpuitteissa monia monituisia asiakkaita mm messuilla olemalla korvakuulolta lähes jokaisen kotiseudulta kotoisin... *heeh* Sama pätee myös englantiin, toim. huom.

4.Olen auttamattoman huono käyttämään tietokonetta ja kameraa. Ei meinaa mitkään ohjeet mennä perille ilman sen seitsemää kansankielellä kirjoitettua ohjelappusta ja onnistun tännekin kirjoittamaan vain jollain moukan tuurilla. Kuvien lisäämiseen tarvitsenkin jo lapseni apua.

5.Olen erityisen hyvä kokoamaan ja virittämään kaikkia muita elektronisia vempeleitä. Sellaisiakin , joista en edes oikein tiedä mitä ne ovat (joku dekooderi esimerkiksi? mitä se siis oikein tekee!) niin johan pelittää kun hieman painelen ja siirtelen johtojen paikkoja. Ja mies huokailee luettuaan kaksituntia ohjekirjaa minun porhaltaessani paikalle tekemään suit sait kaikki valmiiksi ihan vain kokeilumielessä.

6.Syön mielelläni kuivia keitettyjä perunoita. Siis ilman lisukkeita tai ainakin ilman kastikkeita. Aijai, peruna maistuu hyvälle! Muu perhe ei oikein tykkää vaan niin kuivasta ravinnosta joten heille sitten kyllä väsäilen sooseja kyytipojiksi. Olen myös löytänyt hengenheimolaiseni, koreasta asti tosin. Siellä asuu yksi hyväksi ystäväksi tullut viiskyt-ja-risat-mies joka perunan nähdessään alkoi haltioituneena syödä sitä sinällään. *meitä on siis muitakin*.

 

Ja tähän samaan haastan Hannan ja Mammaliinin :)