Soitin ja kiltti lääkärisetä lupasi tulla avaamaan tammukan pepukan. Hienoa. Se siitä sitten, nyt vaan tuttipulloja keittelemään ja patjavarusteita virittelemään tallille. Vaikka eikös sitä sanota että hevoset ei kylmällä ilmalla varso? On niin holotna meinaan ja vettä vismoo. Mä kyllä voisin "poikia" vaikka heti, painaa meinaan enemmän kuin Suomen Painotalo tää veitikka tietänsä ulos. Hyvä kun hengittää muistan kun kokoajan jyskii. Kiva jutella jonkun kanssa jotain virallisempaa kun kokoajan tuntee epämiellyttävän kop-kop-pääsiskö-ulos- vaatimuksen...Maha sekaisin jännityksestä ja tuosta. Kokoajan sekin.

Jos mä nyt jotain sanon niin mitä tapahtuukaan oikeesti, mutta sanon kuitenkin: kissa näyttäs paremmalta. En siitä sen enempää, ettei vaan...

Eilen oli ahkeria lapsia: olivat koulun jälkeen ensin tunnin liikuntakerhossa pelaamassa jalkapalloa ja sitten menivät illalla puoleksitoista tunniksi pelaamaan jalkapalloa. Meni pussillinen ruisleipää iltapalalla että sain nälkäiset mahat hiljentymään! Suihkuttelun jälkeen olikin sakki varsin valmista kakkoo nukkumaan, sade vielä ropisi sopivasti kattoon ja loi lisärauhoitusta.

Jossain välissä poikkesin eilen poikain kanssa kirpparilla ja löysin jämäkkää muovia olevan traktorin pikkurahalla Ilarille, tai oikeastaan Asseri sen löysi. Leikki sillä onnellisena pitkin poikin kunnes mies oli jossain välissä huomannut (kun minä olin kentän laidalla pikkulitmasten kanssa)että sinnehän kuuluu patterit ja oli sellaiset oitis sinne iskenyt. Mokoma! Nyt meillä soi enklanniks piippolan vaari hiiai-hiiai-ou ja trumm-trumm I-H-A-N   K-O-K-O    A-J-A-N. Ei siis voi enää luottaa edes kirpparilöytöihin että olisivat jotenkin viallisia , äänettömiä, lelumöykkyjä.

Mies etsii traktoria eli jos näette jossain traktorin joka etsii miestä, niin tänne hoi... Ei vaan, en ole vielä ihan varma mitä meinaa, sillä kun on näitä mielitekoja milloin mihinkin ja käyttötarkoitus välillä hieman epäselvä...