Oijoi, heti tänne tultuani kyllä huomasin etten jaksa mitään kirjoittaa, mutta kirjoitan nyt jotain silti. Jotenkin mut eilen valtasi aivan mieletön väsymys ja se ei ole vieläkään mennyt ohi. Mä olin niin poikki, etten kertakaikkiaan jaksanut mennä sinne lastenvaatekutsuillekaan, vaikka niin olisi mieleni tehnyt! Sitäpaitsi aikaa kului niin kauan kaupoillakin, että olisin jokatapauksessa myöhästynyt. Oltiin hakemassa talvipopoa lapsille ja ostin sitten Asserille gore-texit , hiukan kirpasi hinta mutta kun poika rypee joka tapauksessa ulkona, oli sää mikä tahhaan, niin rypekööt jalat kuivina ja lämpiminä. Mä en jaksa uskoa että mikään ihana kuiva pakkastalvi tulis tänäkään vuonna. Jotenkin mun voimat oli ihan tapissa ruokakaupan puolella ja ostin tasan leipää ja nakkeja. Juu, silläpä pötkitäänkin pitkälle. Lisäksi Ilari sai slaagin kaupassa vaikka sai lykätä pikkukärryjä, niin ei halunnutkaan lykätä mutta kukaan muukaan ei olisi saanut lykätä ja siinä olikin sitten huudon paikka. Hiukan mua katsoi joku myyjä tiskin takaa, kun tiuskaisin plikoille että jättäkää se siihen ,nyt mennään. Arvatkaa tuliko se Ilari perässä - no ei tasan tullut. Ja taas haettiin ja huuto raikui. Voi huokaus.

Lisäksi Ilari huusi viimeyönäkin, unissaan, kaikenlaista äänekästä. Tosi mahtavaa.

Tänään on Yllätysten Yö, kaikenlaista ohjelmaa pitkin kuntaa iltamyöhään. Me mennään ainakin lasten temppuradalle yhdelle koululle ja katsomaan Tulimusiikkia. Varmaan syöpötelläänkin jossain matkan varrella, yhtenä vuonna oli ainakin ihanaa paellaa myynnissä. Uimahallissa olisi kuutamouintia ja 30 asteista vettä, mutta on hiukan hankalaa mennä sitten hiukset märkinä enää muualle, mutta tytöt sitä kovasti toivoi.

Hohhoi, Viukin kurmuutti eilen Bomberia pihalla, pari kertaa tujautti leikin tiimellyksessä sillai että vinkuna kävi. Toruin ja heti kyllä tiesi jotain tehneensä, mutta silti ihan tieten toisti kurmuutuksensa. Voi pojat, mitä mä noidenkaan kanssa teen vielä. Bomber on ihan hulluna Viuhun, menee kokoajan tämän tykö ja seuraa vaikka järveen (jokeen) sitä. Viukin yritti kovasti rakasta ämpärileikkiään jakaa Bombsun kanssa, mutta ei toinen tajunnut ämpärin viskelyn päälle mitään. Hohhista hoijaa. On se hyvä että mullakin on jotain miettimistä ettei käy aika pitkäksi *ehhheh he*...