Jaksaa sataa. Jos tuo kaikki olisi tullut lumena niin meidänkin torppa olisi lippaansa myöten umpisukkeluksissa. Hyvä ettei olla.

Eilen otin oikein vanhanaikaiset päiväunet, pidin toista silmää kiinni sohvalla kun kersat kiekuivat ympärillä. Muuten ihan toimivaa mutta kun laittoivat mut kommentoimaan piirustuksiaan aina välistä. Hankalaa sanoa jotain järkevää kun suusta tulee pelkkää zetaa...

Eka-ja tokaluokkalaisella on tänään luokissaan pikkujoulut. Hain eilen pikkupakettiin omenakynttilät ja tussipaketit, eipä sillä 2,5 eurolla muuta saanutkaan. Tyttäret olivat innoissaan. Halusivat evääksikin omenaa ja mandariinia, opettajat luulevat vielä meitä joksikin terveyspipertäjiksi kun aina on niin terveelliset eväät! *mutta minkäs teet* Omenat oli kyllä niin mehukkaita että meinasin syödä kaikki kolme kiloa hetsilleen, kun yhtä maistoin!

Tänään olisi mummun kuskausta joillain ihme asioilla "pitää viedä papereita kirjastoon" (papereita??) ja esikon ratsastustunti, muuten onkin sitten normaalia perjantaihumputusta. Ja jokapäivähumputusta. Järjestelyä, kokkailua ja touhuilua.

Nyt on ulkovalotkin , joku kun vielä menis tonne sateeseen ne ripustamaan... *etsii vapaaehtoisia* Tänään jätettiin hevosetkin talliin, vaikkas eivät sitä tietenkään ymmärrä parhaakseen. Hörisevät ja kolistelevat kiukkuisina, että kummallinen pulju kun ei pihalle viedä. En lankea siihen loukkuun. Olen nimittäin kerran vienyt porukan järkyttävällä ilmalla ulos ja tuonut varttin päästä sen märän rääpälejoukkion taas sisälle. Ei kiitos, antaa olla sisällä vaan ihan alusta alkaen.