Ja muuta seksikästä. Ei oo helle mun ilimani ei.

Oltiin sunnuntaina käymässä Korkeasaaressa koko poppoo. Aamukahvia särpiessä yhtäkkiä vaan päätettiin mennä ja lastattiin varusteet ja lapset kyytiin ja posoteltiin Helssinkkiin. Ei voi muuta sanoa kuin että oli hienoa ilma, hyvä mieli ja paras mahdollinen seura! Reissu meni siis todella hyvin, vauva ei vaatinut imetyksiä kuin kerran per matkarupeama , toki siis perillä imetin vähän väliä, (ajettiin siis noin 2,5 tuntia per siivu) ja kaikki ruletti muutenkin! Parasta MUN MIELESTÄ elikoista oli TIIKERI joita tuli nähtyä kaksin kappalein ihan kosketusetäisyydeltä - siis toinen lötkötti ihan verkon vieressä että olis voinut karvoihinsa koskea: huih! Ja ihanaa! Ja olipa mahtavat tassut!!! Kameli (en tiedä kumpi kahdesta oli se aasin kiusaamiseen suivaantunut murderer) näytti äkäiseltä ja suurelta lerppahuulelta ja teki kans kokonsa puolesta vaikutuksen... lapset ne ihasteli mongolian villihevosia jotka näytti omiamme rauhallisemmilta :)

KOIRAmme on aiheuttanut vähän pulmia, on alkanut näykkiä meitä. Huolettaa, mikä vaihe ja miksi ja miten siitä vaiheesta pääsee eroon. Suoraan sanoen olen helkkarin huolestunut, en halua pitää lapsia (omia enkä vieraita) samoissa tiloissa arvaamattoman luontokappaleen kanssa. *pasha homma*

Meillä on sitkas silmätulehdus suunnilleen jokatoisella, tippaa menee ja aikaa kuluu mutta silmät senkun punottaa ja rähmii.

Tyttelit kaikki mualimalla, kavereilla siellä täällä yökyläilemässä ja mä ainoana naisena huseeraan poikaporukassa täällä. Eilen käytiin grillailemassa anoppilassa ja oli leppoisa ilta, tuuli onneksi hulmutteli suurimmat helteet pois joten olo oli auvoisa. Lapset teki käpylehmiä ja muita muinaisjuttuja ihan onnessaan. Papan mielestä vauvapoika on Oskari. Tänä aamuna soitti kaveri ja sanoi sen olevan Vihtori. Eikä kuulemma neuvotella siitä sen enempää. Taitaa Onniponni jäädä ilman nimeä kun ei mies tuolle Onnillekaan lämmennyt :))

Kuuma on, takapuolenkin alla lätäkkö varmaan kun tätä persaukseni nostan. Ihkua. Kohta lähetään neuvolaan, pikkupoitsuilla molemmilla mittauspäivä :) Nyt ne nukkuvat molemmat hikisiä helleunia... Mä taidan lisätä omaa pisaratuotantoani ja kiehauttaa kaffet. Moron!