Päivää kaikille *niiata niksauttaa ja nostaa pipaa*

Aika on juossut kuin vireeni, lujaa ja kaikesta huolimatta vieläkin lujempaa! Päivät on menneet uuteen rytmiin totutellessa - ehei, ei Onni-Ponnilla ole vielä rytmiä (muutakuin tää perinteinen: kun on nälkä niin syödään, unisena nukutaan ja välillä killitellään kummallista porukkaa ympärillä, tyytyväisenä ja uteliaana) - mutta MUUN perheen elämänmeno on nyt uudessa rytmissä, monistakin syistä. Ilarista tuli isoveli ja sehän on aina mullistava asia, varsinkin kipakan kaksivuotiaan elämässä. Hienosti on suhtautunut vauvaan, HÄN saa kyllä haleja, silityksiä ja suukkoja - me muut ei aluksi niin kovin saatukaan. Isä kun vielä rupesi heinähommiin (viiiiihdosta viimein säät senverran suosi... tai no suosi ja suosi...) niin pienen Ilarin elämä oli hetken ihan mullistunut. Hienosti ollaan kuitenkin klaarattu - kaikki kahdeksan - ja saatu ihan hyvä systeemi tähänkin puljuun nukkumaanmeno yms rituaaleihin. *pyyhkii hikeä otsalta*

Vauvapoikaonniponnikas voi mainiosti. Paino noussut kuten pitää (hallelujaa, ei siis rasittavia kymmenen gramman takia painokontrolleissa käyntejä kuten joskus...) ja poika on muutenkin hyvin tyyni tapaus - kehen lie tullut?!

Ulkona nukkuu, jos mahdollista, vieläkin paremmin kuin sisällä ja se on jo paljon se kun sisälläkin nukkuu tuntikausia :) Kylillä ollaan humputeltu jo kaikkien tätösten kauhuksi - eilen viimeksi sain kuulla kahden mummon kauhisteluja kuinka olin niin pienen kanssa kauppaan uskaltanut - ei ennen vaan- ja herrnjestas kun on lapsiakin paljon - jos ennen olis saanut valita niin eipä olis tehty, kuulemma. *hym*

Muuten elämä onkin ollut varsin "tavallista", kiireistä mutta maukasta. Kaupassa käyntiä, puuronkeittoa, perunoiden keittoa, pyykinpesua, pyykin ripustamista, taas pyykin pesua, pehvojen pesua, ulkoilua, sisäilyä, satukirjojen lukua, lehtien lukua, turinointia, tirsoja, kikatusta, pusuttelua, komentelua, hevosten ruokkimista, koirien ruopsutusta ja semmosta. Tavallista meikäläisten elämää höystettynä vauvaihanuudella!

Nytkin porisee hernekeitto hellalla talkooporukalle - väkeä on siis piisannut muutenkin kuin vauvakattojaisissa - tosin kaikki ovat kyllä vauvaakin ihastelleet kovasti :)