Tästä se alkaa, uusi vuosi! Mitä tuokaan tullessaan, mies tokaisi jollekin kysyjälle että toivottavasti rauhallisempaa menoa kuin edellinen... Miten niin *hölmistelee* ? Onko meillä ollut jotenkin levotonta vai muka. No, ei se varmaan rauhallisemmaksi muutu, epäilisin, kun päälukukin kasvaa ja yleensä myös liikehdintä ja desibelit siinä samalla.Mutta tää on tietysti vain mun spekulaatiota.

Mä en sitten tykännyt kun Amyn lailla Amy oli eilisessä Heat- elokuvassa eikä nimensä ollut Amy. sekoittavat katsojaparkoja tuollatavalla. Muuten ihan mielenkiintoisen oloinen kuva, paitsi piiikkasen pitkäveteinen väsyneen äidin mielelle ja silmille. Tapahtumat tiivistetysti ja selkeästi , niin olisin ollut sohvalla loppuun asti. Vaan nytpä kömmin yläkertaan muka nukkumaan. Helkkarin hölmö minä! Samantien alkoi järkyttävä papatus joen toiselta puolen ja ties mistä ja sitä jatkui ja jatkui... Koira ulvondeerasi alakerrassa ( ei pelosta, ehei, vaan hyökkäyshalusta :)) ja Ilari kitisi. Olisin vaan katsellut DeNiroa...

Meikäläiset syöpötteli alkuillasta mahat turvolleen kaikkea mahdollista, lapset kärttivät raketteja jo aikaiseen ja kun oli hevosille käyty laittamassa radio soimaan, niin mies paukutti suihkeet taivaalle. Asseri oli ensimmäistä kertaa ulkona katselemassa, kuulosuojaimet korvilla ja nautti koko sydämestään. On niin herkkä tietyille äänille, mm meidän päältäajettavalle ruohonleikkurille ja horneteille ja raketeille. Traktorit, motskarit ja v8-autot eivät aiheuta mitään pelkotiloja :) Mä seurailin ikkunasta raketteja, koska Ilari nukkuapossotti vieressäni sohvalla, tosin poukkasi ylös ensimmäisen vinkunan kuultuaan ja katseli pöllämystyneenä värejä taivaalla - kuukahtaakseen sitten taas unten maille.Mitähän lie ajatellut poika pieni  tapahtuneen.

Tänään yritettiin nukkua pitkään -hah- ja loikoilla sohvalla rennosti - toinen hah. Ruuaksi väänsin proosallisesti jauhelihakastiketta ja perunoita ja avot kun tekikin kauppansa! Nyt kaikki ihmekyllä leikkii sovussa, esikko pyöräili kaverilleen ja mies läksi töihin "käymään".

Oma olo on kovin turpo, vaikka olen syönyt määrällisesti vähemmän kuin yleensä (lue:ennen raskautta). Silti ähkyttää ja kivistää ja nukuttaa.Ei se mitään, muuten on ihan uskomattoman hyvä olo ja olen sitä ihastellut harva se hetki, näitä raskauksia ei ole mulla aiemmin ollut kuin yksi, näitä näin oireettomia siis.