Mites tää aika rientääkään!! Kevätjuhlat meni hyvin kaikilta tyttösiltä - kun ensin päästiin sinne. Mies (ihan oikeesti MIES) oli hukannut mun auton avaimet ja sen oma auto oli työpaikalla , kun mister körötteli perjantaina kotia ostamallaan Massey Fergusonilla! Lauantaiaamun haipakka oli melkoinen kun me hulmuhelmat käyskenneltiin levottomina pihassa ja mies etsi avaimia, kello kävi tik tak... Meinattiin joutua traktorilla lähteen (se OLIS ollut n-ä-k-y) mutta päästiin kuitenkin matkaan henkilöautolla, papan tullessä apuun. Juhla oli hieno ja toditukset oikein mukavat! Ihania tyttäriä mulla :))

Loppupäivä leikattiin nurtsia, grillattiin ja möyrittiin pihassa muutenkin.Lisää mökkinaapureita saapui paikalle ja kuulumisia vaihdettiin ja haikaran käynnille naurettiin (kun siis naapurin puussa oikeesti pesii haikara).

Sunnuntaiaamuna mää ja Ilari oltiin tallilla jo seitsemän jälkeen ja tehtiin hommia yhdessä aamua ihastellen. Pupujen loikat oli Iltsun mielestä erityisen kivoja, kun saivat voikukanlehtiä naposteltavakseen. Naapurin tyttö tuli meille aamusti heti ja viihtyi matkassa iltaan asti. Käytiin päiväunien (me kaikki ulkona: Ilari rattaissa, mies ja minä puutarhakeinuissa :))) jälkeen mummulassa grillaamassa koko revohka ja illalla vielä kökittiin yöhön asti melkein pihalla. Ilari oli niin tattis että hyväkun jaksoi pureskella iltapalansa loppuun asti!

Tänäaamuna piti suunnistaa heti aamusti uimakouluun viemään kolmea keskimmäistä ja välillä kävin hakemassa muka imetysrintsikoita kaupungista. Kuinkas ollakaan ainoa niitä myyvän liikkeen ovessa luki suljettu sairastumisen vuoksi! No kehveli, takasin kotia tyhjin käsin ja hikisenä.

Tammamammalla on vähän elkeitä, mahtaisko pian varsoa.... sitä on sitten vahdittu. Kävin välillä hakemassa makuupusseja tenaville kun osa on leirille menossa juhannuksen alla.Hain myös lidlistä sellaisen teltta-putkikäytävä-teltta -yhdistelmän lapsille sisäkäyttöön, tossa se odottaa kokoamista vielä... (putki on testattu Ilarin toimesta moneen kertaan).

Mies läks ruokaostoksille, mä en kyennyt enää, helle vie voimat! Kohta lähden hevosta tutkaileen taas tarkemmin ja sitten kait alkaa se armoton Ilarin paimennus taas, se kun EI viihdy varjossa ja mä taas en auringossa....

Kiva lomafiilis silti vaikka väsyttääkin!