Onpas ollut hyvä joulu! Onko teillä?

Vatsat on pullollaan muhevia ruokia ja nurkat väärällään paketeista ilmaantuneita aartehia. Kaikilla riittää puuhaa - eilen olikin kärsivällisyys koetuksella eräillä lapsosilla, kun pukkia ei alkanut näkyyn vielä iltaseitsemältäkään...  Tulihan se lopulta ja jännityskin purkautui, lapset lauloivat parikin laulua Vanhalle Ukille ja sitten päästiin paketteja ihailemaan. Siihen mennessä oli syöty kaikki perinteiset, puurosta kinkkuun, saunottu ja käyty aikaa kuluttelemassa ulkonakin. Ihme että jaksoivat vielä puoli kymmeneltä kaikki laulaa singstaria...

Koirat saivat herkkuluut, Bomber lisäksi aktivointipallon jota vierasti, kaikista maailman asioista sitten sitä päätti karsastaa. Meillä on täällä Esikon mukanaan tuomat kaksi kissaakin, nimeltänsä Miku ja Riku, tai Miu ja Purri, riippuu ihan siitä kuka on kutsujana *heh*. Luulin että olisi tullut suurempikin häslinki kissa-koira akselilla, mutta kisut ottivat lunkisti ja Bomber ei välittänyt mitään - Viu pidetäänkin kaukana ettei tule ruumihia.

Mä olen oleskellut lahjayöpaidassani ja lukenut lahjakirjojani, viimeksi Juha Itkosen Huolimattomia Unelmia. Aluksi tykkäsin, sitten alkoi tökkiä. Ehkä siirryn Mari Mörön kirjaan kesken kaiken ja palaan Itkoseen sitten kun ei muuta tekemistä ole *ehh he he*.

Olen tallentanut sydämeeni paloja tunnelmasta, tää talo on niin täynnä hyvää tuulta, rakkautta ja yhdessäoloa, että en vaihtaisi ikinä mihinkään tätä.

Kauniita hetkiä kaikille rakkaidenne parissa!