Kädet olleet täynnä, ihan kirjaimellisesti. Oliver on roikkunut sylissä yöt päivät ja eilen illalla mentiin sitten päivystykseen kolmen kipeimmän kanssa ja kuuriahan kaikille tuli. Viime yö oli lääkityksestä huolimatta huutoa täynnä, voi tuota mun vauvaraasuani, kun sen mahaa tuntuu kipristävän nuo lääkkeet *snif*. Makkarin pöytä näyttää doping-laboratoriolta, ruiskuja ja purnukoita on siellä täällä ja reseptipaperit sopivasti siinä levällään, että muistan paljonko kellekin truikataan ja minne.

Aurinko paistaa, kolme mukia kahvia avasi silmäluukut, mutta sen enempään en kykene. Korvissa (no nimenomaan siellä) soi lääkärin lausuma, että yhdellä tytöllä on toisessa korvassa vaikkutulppa niin että sen on täytynyt vaikuttaa jo kuuloonkin. Se on kai siten, ettei sitä pysty käsin poistamaan vaan pitää mennä apteekin ja terveydenhoitajan kautta se huuhtelemaan - kiva vaan kun tulee tämä pääsiäinen jolloin ei minkäänvaltakunnan terveydenhoitajat kekkuloi töissä. Ja tänään en voi mennä kun pitäisi se liuotus hoitaa ensin yön yli (ja eilen illalla oli jo apteekit kiinni, mekin saatiin lääkkeet alkuun sieltä lääkäriltä). Lisäksi lääkäri sanoi Oliverin kaulaihottumasta "onko hän siis atooppinen" ja mä ihan säikähdin ja mietin äsken, että kai hän sitten on. Tiedän kyllä että maailmassa on pahempaakin, mutta silti kauhistuttaa ja järkyttää, että lapsellani on jotain joka voi hänelle aiheuttaa elämää vaikeuttavia allergioita/astmaa myöhemmälläkin iällä.

 [Olemme lisäksi kierteessä rasvauksen kanssa: käyttämämme salva auttaa, mutta se sotkee paidan kaula-aukkoa/yläosaa, joka hetkessä kopristuu ja pahentaa ihottumaa. Jolloin vaihdan paitaa, jolle käy samoin. Jolloin vaihdan paitaa, jolle käy samoin...Ilman paitaa ei voi olla tai kaikki meidän kissankoiranminkävaan -karvat ovat liimaantuneena poikaan .]

Julialla on taas silmätulehdus, pahakin oikeastaan ja luultavasti saamme mennä päivystykseen pian uudestaan, sillä korviinhan se sieltä menee jos vanhat merkit paikkansa pitää. Oliverin toinen korva oli järkyttävän paha, lääkäri hätkähti kurkatessaan sinne. Ja Ansun tulehdusarvot ihmeellisen korkeat. Nyt olen ihan iho herkillä kokoajan, kun huolehdin näistä päivänsäteistäni. Oma korva rutisee ja hartiat jumittaa. Mutta paistaapahan aurinko - vedellään siitä voimaa silmät ja sielut täyteen!