Minkälainen oli vuoteni? Mitä tapahtui? Mitä ei tapahtunut? Mikä jäi mieleen? Mikä ei jäänyt mieleen?

Vuosi oli melko raskas. Yleisen silmäyksen kun teen muistojen kätköihin ,niin aika painavat saappaat tuntui olevan jaloissa vuonna 2007. Mutta vuosi oli myös tarpeellinen, eheyttävä, selkeyttävä, uuden kasvun alusta.

Suurin, sydämentäyttävin ilon ja onnenhenkäysten aihe oli Oliverin syntymä. Odotusaika kun oli tukalaa ja pelottavaakin, niin syntymänsä ja senjälkeinen elämä sitäkin autuaampaa. Ja on edelleen! Sisarukset ovat käyneet läpi monenlaisia asioita vuoden aikana, kasvuissaan ja kehityksissään. Suloisia ja rakkaita, ihastuttavia persoonia kaikki. Olen niin ylpeä lapsistani!

Ihan lonkalta kun latelen asioita, jotka ovat jättäneet jälkensä vuoteen, niin tulee mieleen erään pienen Kuun Tyttären poismeno. Vaikka en häntä henkilökohtaisesti tuntenut, niin silti minusta tuntui pahalta ja väärältä ja epäreilulta ja epäoikeudenmukaiselta, että hän ei saanut jatkaa täällä. Hänen muistonsa on kuitenkin minunkin mukanani, läpi tämän elämän.

Muita painoja saappaissa on olleet tuo vauvan odotusaika kaikkine pelkoineen, hämmennyksineen ja epäilyksineen. Ja jälkeenpäin ollaan oltu hivenen verran epävarmemmalla maaperällä Ilarin puheen kehityksen kanssa: vaikka ei tilanne ole ollutkaan niin hälyyttävä, niin silti se on painanut päässä ja harteissa. Työelämän tilanteet ovat kyllä ihan listan häntäpäässä, mutta nekin olleet silti monenkirjavat, kuten yrittäjien elämässä aina. Tässäkin pilvessä piilee se kultareunus, eli kaiken pähkäilyn keskellä on vahvistunut uuden alku: uuden yrityksen, uuden konseptin, uuden aluevaltauksen. Kaikki vaan plumpsahti paikoilleen kuin lonkka kuoppaansa ja tässä ollaan hyvin rauhallisin mielin menossa kohti uutta ja ihmeellistä, innostavaa maailmaa. Vaikka tässäkin tuli vastoinkäymisiä, niin silti on eteenpäinmeno jatkunut tasaiseen tahtiin ja se on ollut eheyttävää ja turvallista huomata.

Olen löytämässä itseni työelämän suhteen, ja pikku pilkahduksen olen nähnyt itsestäni äitinäkin - se vaan on olotila ja olomuoto, joka muuntuu joka hetki! *JA HYVÄ NIIN* .

Uusi vuosi on odotettu, saa tulla. Mielenkiinnolla katson mitä tuleman pitää! Ja sitä odotellessa maallisempiin hössötyksiin : kaupassa täytyisi käydä ja lapset ensin kaapia kokoon sieltä sun täältä talon nurkista. Pala kurkussa, ei siis henkinen vaan ihan fyysisesti siellä tuntuu kuukauden kurkkukivun jälkeen joku klöntti, ja hiukset hosottaa joka suuntaan sähköisinä. Koirankarvoja on housunpunteissa jotka pitäisi laittaa illalla päälle ja hevosten juhlamusiikiksi (terapiameteliksi, ettei rakettien pauke kuulu) tarkoitettu radio on mykistynyt. Kuka muuten kävis siivoamassa meidän kodinhoitohuoneen, siellä on räävitöntä... *ja samalla vois etsiä mulle sukat* :) 

TURVALLISTA JA ILOISTA VUODENVAIHDETTA KAIKILLE!! RAOTETAAN SYDÄMEMME JA MIELEMME UUDELLE...

Tässä vielä rakkaat mussukkani, kesän tärkeänä päivänä 2007 :

1171370.jpg