Kummalliseksi mennyt vuodatus, välillä on vaan hidas, välillä ei pelitä ollenkaan, avaa ihmeellisiä system error "sivuja". Olisiko viikonloppuisin niin paljon käyttäjiä vai mistä johtuu? Alkaa meneen herneenpalko nenukkaan kun ei millään pääse tänne.

Muuten menee hyvin. Tuuli on vain mieletön, hevosetkin kummallisen vauhkoja, yksi hyppäsi aidan ylikin ja sen jälkeen veti pukkilaukkaa menemään pellolla. Ei tosin sen kummallisempaa paniikkia tuosta aiheutunut, kun oli meidän ruunan prutkulainen, se ei yksin lähde mihinkään kotipiiristä. Heleppo oli laittaa takaisin sinne minne kuuluikin.

Mies lähti lenkille samalla kun kuskasi tyttöjä balettiin. Saas nähdä mitä tästä seuraa, kipuja vai riemua. Vanhalla maratoonarilla kun on kulumia ja muita vammoja raajoissaan vaikka muille jakaa ja tuo lenkkeily ei oikein tahdo sopia - uinti olisi oikein hyvä liikuntamuoto, mutta mies ei mene uimahalliin kuin lasten kanssa. Arvatkaapa miksi? Koska allas on liian lyhyt. Ei mitenkään äärimmäisyyksiin menevä ihminen ureillessaan, mutta 25m allas ei käy kun pitäisi uida satamiljoonaatuhatta kilometriä (oho, vähän liioittelin) ja sehän olis pelkkää kääntymistä tuommoisessa altaassa. Kuulemma. No, nyt tarpoo pururadalla, saas nähdä kuija äijän käy...

Eilen oli plikkaset ratsimassa taas ja kuluttivat koko lauantain oikeastaan siellä tallilla. Ja kotona piti päästä ehti omalle tallille. Hyvä se että on energiaa... Me muut käytiin välillä 1v synttäreillä ja olikin kyllä hyvät bileet! Ja mä en ole ikinä ikinä ikinä saanut niin hyvää kalavoileipäkakkua kuin siellä! Voi namskistarallaa, mutta olisin oikeesti voinut vedellä sen koko kakun!

Tänään ilmoittauduttiin miehen kummitädin 90-vuotispäiville ja mun täytyy sanoa, että siitä tädistä ei ikimaailmassa uskoisi että on sen ikäinen. Voisi hyvin olla 60-vuotias. Olisinpa itse joskus samassa tilanteessa; pirteänä ja terävänä , hyväntuulisena ja positiivisena. Hän kuuluu ehdottomasti minun esikuviini.

Jotain mun vielä piti, mutta poikain karjuhuuto keskeytti sekä kirjoittamisen että ajattelemisen. *huokaus* Ehkä ensikerralla jotain henkevääkin.