Eli kotirintamalta ei mitään uutta...

Osa lapsista on yökyläillyt, meillä on yökyläilty, on tehty spagettia kattilallinen ja kastiketta toinen kattilallinen ja leivottu siinä ohessa sämpylöitä, on ostettu kumisaappaita, kaksitoista litraa maitoa (kerralla) ja haettu hevoselle riimu.

On suojattu omenapuut jänojusseilta (kyllä, tämän muistaa tehdä ihan takuuvarmasti kun kerran pääsee käymään niin että risuvarret on kuorittu pupujen toimesta kuolinkuntoon...) ja mietitty hevoslaitumen aidan vieressä että jotta uusitaanko lankoja ja mistä kohtaa. Vai jätetäänkö kevääseen. Ja minne se koiratarha nyt tuleekaan? Paljon on tuumittavaa ja lapioon nojailemista.

On myös laskettu remontteerauskuluja laajennukselle jota ei ole vielä aloitettukaan ja laitettu mietintään yhden hevosen koekäyttö ratsastusmielessä esikoisplikalle.

On myös koottu seittemänsataa seittenmänkymmentä seittemän kertaa samaa possupalapeliä 2v:n kans ja sanottu aina röhröh kun on saatu kuva esiin. On myös taputettu ja huudettu jee kun samaisella hepulla on tullut pissa pottaan.

On laitettu puhelimet äänettömiksija kiskottu päivätirsoja posket paukkuen vauva kainalossa - ja on kirottu rikkinäisten kakkatarikoitten kanssa tallityömaalla, kun homma vaan kestää ja kestää kun vehkeet vuotaa kikkareet takaisin karsinoihin.

Eli ihan normipäiviä ollut taas täällä meillä...