Kiitos muuten kaikille kommentoijille, mää en ole ehtinyt niihin edes vastaileen, kun ihan uhkapelillä aina päivityksiäkin pystyn kirjoittelemaan... Kokoajan kuullostelen mitä meillä tapahtuu sillä aikaa ja meillähän tapahtuu! Muuten ollaan niin paljon ulkona että koneilut jää paitsioon ihan vallan. Mutta kaikki kommentit olen lukenut ja kiitos tsemppaajille ja kaikille vertaistukiaisia antaneille yhdessä jos toisessakin asiassa! Suvin anopinpallikommenttia nauroin niin että koira tuli viereen vinkumaan myötänaurua. Aion hankkia sille anopille vielä sen kukan!

Hassua, mä just jutustelin yhden ystävän kanssa ja hän kommentoi että ei aina edes muista että meillä on hevosia kun en mää niissä niin kiinni ole. Niin määkin ajattelin, mutta kun mietin eilistäkin niin : ensin aamulla esikoinen ratsastusvalmennukseen, sitten katsomaan kaverille syntynyttä ponivarsaa, sitten huruteltiin katsomaan meidän omaa varsaa uudessa paikassaan, sitten muksut ponitti kotosalla Heksalla, sitten kävin tallilla tekemässä omille kaakkiloille hoitotoimenpiteitä.... Hiukan ehkä hevoset ohjailee mun elämääni *levvee hymy* Mutta tämmönen hevostelu jossa hevosia on kotona, niin sehän on elämäntapa ja harva sitä elämäntapaansa korostaa joka käänteessä, se kun kulkee mukana ihan korostamattakin. Joskus tekee hyvää olla miettimättä koko asiaa, joskus se innostaa niin paljon että ei meinaa vuorokauden tunnit riittää siihen kaikkeen mitä ideoita päässä liikkuu asian tiimoilta.

Näin varsinkin kun aurinko paistaa ja paarmakausi ja heinähulinat on vasta edessä, niin sitä on ihan intoa piukassa kaikesta, jalostuskuvioista ja treenauskuvioista ja aidantekemisestä ja tallinmaalauksesta ja ja ja.

Meiltä piti huushollinkin paikkoja laittaa kuntoon ennen rippijuhlia, mutta mies katsasti etelänpuoleisen talonseinän ja sanoi että koko talo pitää maalata vuoden päästä, joten ei me ruveta mitään ikkunanpieliäkään fiksaamaan nyt. Mies puolilupasi mulle että talon värikin vois muuttua (mää kysyin sitä) ja nyt sitten pähkäilen että josko ja mikä. Punainen kun on nyt ja toisaalta haluaisin jonkun muun värin kun kaikki ulkorakennukset on punaisia myös. Alunperin meille poikkeuslupahakemuksen myöntämispaperissa oli maininta että "perinteinen punamullan sävy" mutta se ei voi olla käsky eikä määräys, koska sadanmetrin päähän kohosi kirkkaan vaaleankeltainen talo tönöttämään ihan justiinsa.

Miehellä on tänä kesänä isot synttärit ja mä suunnittelen niitäkin, mutta pssst pssst : salaa *kuiskaa*. Nyt pitää lähteä kohta heittään meidän ja naapurintyttö kouluun ja sitten käyn työpaikalla. Tuulinen mutta kivannäköinen ilma!