Luulinko tosiaan, että torstai ,joka toisi miehen ,toisi myös helpotuksen?? No ryökäle tuli siis vasta yöllä jotta ei se hänen syytään tahi ansiotaan ole tietenkään miten tääl ilta sujui, mutta silti huvittaa oma hihhulointini - kun vieläkään ei helpota ja on sentäs perjantai ; mun lempipäivä!

Eilinen oli Oliverin osalta paha päivä, itki äänensä kuulumattomiin ja oksenteli. Heti kun otti maitoa tai vettä niin kyökki  kaikki pihalle. Jotain meni kuitenkin ONNEKSI pidemmällekin, koska vaippaankin prusahti silloin tällöin jotain. Pahinta oli se itkunvalitus joka ei loppunut edes kipulääkkeellä... Ilari oli suht ok, leikki mun kainalossa siinä mekkalassa jota Oliver piti mun sylissä. Asseri oli ihan tolkkupois, haahuili ja höpisi outoja vaikka ei ollut enää kuumeessakaan. Asseri on syönyt hyvin joka päivä, joten kyllä se varmaan siitä priskaantuu kunhan tauti vaan nyt lähtis. Mä pesin pyykkiä jota tuli kamalaa kyytiä kokoajan lisää... Ulkona oli kyllä kiva ilma kuivattaa lakanoitakin.

Illalla sain Asseriin hiukan liikettä, että mentiin kurkkaamaan eskarin tutustumisiltaa. Ajattelin että voidaan lähteä sieltä heti pois jos ei jaksa. Oliver ihmeen kaupalla nukahti autoon tyytyväisenä ja parkkeerasin sen eskarin avonaisen ikkunan alle, autonkin ikkuna auki. Olin jopa ääneen tyytyväinen tästä oivalluksestani, kunnes mulle närkästyneenä todettiin ettei lasta saa ikinä jättää autoon, edes ikkunan alle silmieni eteen ja korvieni kuuluville. Hartiat lysyssä ja huono äiti-leima isolla otsassa hain Oliverin sisälle ja olikin kyllä hyvin närkästynyt kun herätettiin hyviltä unilta. Mä olin ihan maassa saamastani sapiskasta, mutta koitin tsempata Asserin takia. Siellä olikin ihan kivaa pojan kasvoista päätelleen, saivat jätskitkin ja värittivät sellaiset kuvat, jotka laitetaan sitten syksyllä seinälle joten ovat siellä odottamassa ,tutut piirustukset kun ekan kerran sitten menevät. Kiva idea minusta! Me kotijoukot seurailtiin seinustalta lasten häärintää.Lapsista noin puolet oli tuttuja ja toinen puoli uppo-outoja, mikä on saavutus näin pienellä kylällä. Iso ryhmä tulee, mutta ope ja avustajansa vaikuttivat oikein ammattitaitoisilta. Eskarihan on nyt sitten koulun yhteydessä, joten paikat on muuten Asserille tapahtumista tuttuja. Ruokalassa saivat harjoitella tarjottimen kantoakin, syksyllä sitten odottaa ruokailutilanne jossa kukin ottaa itse ruuan itselleen, toki tarvittaessa aikuiset siellä auttavat.

Kotona odotti tytöt Ilarin kanssa ja hyvin oli kaikki sujunut. Samantien melkein Ilari oksensi ja siinä se ilta sitten menikin, iltamyöhään vielä hain pyykkejä narulta ulkoa. Mahtaa meille harakatkin nauraa kun joka päivä pesen samoja peittoja ja lakanoita...

Esikolla oli eilen koulullaan konsertti illalla jossa hän lauloi ja musiikin opettaja oli erikseen käynyt kehumassa tyttöä. Hienoa! Harmi tosiaan kun en päässyt paikanpäälle, ensivuonna on vielä mahdollisuus, kun tyttö kuitenkin otti musiikin valinnaiseksi aineeksi ja siinä ryhmässä varmaan esiintyykin.

Tänään olis yhdellä tytöllä hammaslääkäri ja jotain täytyis jääkaapillekin tehdä, se on aivan tyhjä. Kukkakaali siellä näytti olevan...