Täällä on meinaten niin tyyntä että. Kukaan ei edes paru just nyt tällä näpyttelyllä. Yleensä se tietää jotain superkaaosta myöhemmässä vaiheessa, vielä kun mieskin starttasi työmatkalle. Pari kakkapeppua olen ryöpännyt ja tuuletellut katkuja väljemmille vesille. Olen myös perunut kyläilyreissun, kauhistellut huomista ja ylihuomista ja varsinkin niiden sujumista kipeiden poikien ollessa yhäti kipeitä silloin, luulen ma... No esikoiselle tuossa totesin, että mun täytyy ottaa tää nyt hetki kerrallaan, niin selviän parhaiten.

Eilen muuten haettiin esikolle rippijuhlavaatetta ja löydettiinkin - uskomatonta mutta totta - heti ensi kokeilemalla sopiva ja mieluinen ja paras. Oikein hieno ja hempeä vaaleanpunainen. Huh *pyyhkii helpotuksen hikeä otsalta*!

Mä nukuin huonosti, oli niin valoisaa että ketkuloin hereillä pitkät tovit. Osaltaan saattoi kyllä vaikuttaa illalla juotu kahvikin heinäkuorman tuojan kanssa.

Mun lintubongarimieheni kaipasi tässä taannoin räksiä, räkättirastaita. Tai ei kaivannut, mutta ihmetteli missä ne on. No ne varmaan vartosi että ukko lähtee ensin tieltä pois, koska nyt niitä näyttää tossa pihanurmikolla tepsuttelevan useampikin. Ostin tuolle ukkokullalle taannoin kiikaritkin, en muista mainitsinko jo siitä. Kivat vekottimet kyllä onkin (meillä oli ennen vaan sellasia käpysiä), niillä voi tiirailla vaikka vesisateessa ja silti on kymmenen vuoden takuu! Kurki ollaan jo nähty (no se näkyi kyllä kurjeksi ilman kiikareitakin, heh) ja silkkiuikku kera pesänsä. Täällä on ihan moninainen linnusto tässä joella, sitä ei meinaa ollenkaan tajuta arvostaa kun niitä näkee ja kuulee koko ajan. Silloin tällöin tänne pölähtelee ornitologeja jostain kauempaa ja ne hihkuvat ihan onnessaan tuolla rantakaislikossa. Silloin tekee mieli mennä itsekin katsomaan MIKÄ siellä nyt on niiin mielenkiintoista.... Lintuasiaan voisin vielä lisätä yhden hullunrohkean västäräkin. Seurasi eilenkin minua autolta ovelle ihan askeleen mitan perässäni. Jos olisin astahtanut äkisti taakse niin päälle olisin tallannut. Niin että Västäräkki, jos luet tätä, ota ens kerralla hiukan pidempi hajurako, jooko?