Pakko oli tulla hihhuloimaan, kun plikka pääsi tallinsa cup-pisteille saatuaan vihreän ruusukkeen huippuhyvän heppansa Suutarin kera! Siis aivan mahtava poku,(suokki, vanhahko) on sillä ennenkin sijoittunut, voittanutkin! -ja nyt siis meni taas hyvin. Ihan puhdas rata (tietenkin), mutta ajassa hiukan jäi. Ratsastaja itse oli tyytyväinen kun täs oli pientä taukoa kilpailuissa ja meinas että " mänöö harjootteluuks" tää kisakeikka.Vaan eipä mennyt! Hiukan mää oon siitä ylpee!

Muutenkin taas mukava päivä, vieraat viihtyi pitkään ja me makuhiiret mussuteltiin taas kakulla ja muilla koukerruksilla *mumskis*. Juhla-tyttönen sai jälleen ihanuuksia paketista: kaikkea vaaleanpunaista ja prinsessalle sopivaa. Ensviikko näyttäs taas meidän perheessä ihan normilta: maanantaina koulun vanhempain yhdistyksen kokous, tiistaina meen viemään mun taikinakonetta ystävättärelle lainaan, keskiviikkona vauvelin lääkärinneuvola, torstaina tulee Asserille kaveri kylään, perjantaina on tässä kunnassa sellainen Yllätysten Yö-tapahtuma joka juoksuttaa toimipisteissä pitkin poikin (kaikki lasten härvellykset pitää ainakin kiertää) ja sitten oiskin isänpäivän valmistelua kokkauksella ja leipomisella. Joka välissä tietenkin normaalit lasten harrastukset ja ne iänikuiset kaupassakäynnit. Että eipä pääse mökkiytyyn tällä menolla! Mun on vaan autossa vielä kesärenkaat, mies vaihtaa ne huomenaamulla ennenkuin meen mihinkään  *jes*

Puhuttiin muuten kylässä olleiden kanssa siitä, että he kun ovat naapurikaupungista ja me tästä vierestä "maalta", että kun näitä yhdistymisiä on tässä seudulla suunnitteilla että niin se vaan menee nykyään: MINNEKÄÄN EI TARVI MUUTTAA MUTTA SILTI MEISTÄ MAALAISISTA TULEE KAUPUNKILAISIA :)) (Jos Muhamed ei mene vuoren luo niin vuori menee Muhamedin luo...)