Ei se paljoa vaadi, kun saa yhtenäisesti kuorsattua muutaman tunnin, niin energiat pursuilee ovista ja ikkunoista. Eilinen meni höösätessä niin, etten edes muista koska menin nukkumaan, siihen asti tikitin kuin mikäkin - ja ihan mielelläni. Kiva aloittaa viikonlopun rutistus, kun on taas paljon hommia tehtynä.

Kaiken tämän mahdollisti maahan satanut valkoinen peite, joka sai lapset viihtymään pihalla (oi mikä rauha puunata paikkoja) ja koirat pysymään puhtaina (kannatti siis siivotakin vähän). Tänään on jo loskaa ja mustaa, mutta siitä ei nyt välitetä! Esikon asioita koitettiin saada taas järjestykseen ja mun ei auta kuin luottaa tulevaisuuteen, että "asioilla on tapana järjestyä". Rakastan sitä plikkaa niin paljon ettei mitään rajaa ja uskon hänen sen kyllä tietävän -ja toivon että kun tiukka paikka tulee niin se vähän auttaisikin. Isäntä mulle sanoi että nyt "otat sen hyvän sydämees ja käytät sitä" ja niinhän mä sitten teen. Murehtiminen ei auta, pitää vaan... elää.

Eilen sitä elämää sitten oli tallinmäellä, kun ei mennyt ponin karsinanovi kiinni, liukusysteemiin tuli joku vika ja mun ranteet meinas revetä irti kun sitä temmoin siellä - ja tietysti riipipuuro hellalla ja pikkupojat siellä mukanani. Pikkasen kävi mielessä muutama vaihtoehto, että mitä mää NYT teen. Vienkö ponin ulos, tyhjennänkö tallin käytävän sille ruuista, vai otanko sen meille olkkarinkoristeeksi. Onneksi saatiin sitten ulkopuolista apua hätiin ja ovikin saatiin kiinni. Tänään en edes yritä sitä aukaista, vaan saa odottaa että mies tulee kotia ja katsoo mikä siinon vialla.

Kohtapuoliin mennään kyläilemään poikain kanssa (ja katsomaan uusia tapetteja, voi mikä sisustusinto muhun taas iskeekään vaikka mitään en ikinä saa aikaiseksi) ja illalla onkin sitten tyttöjen balettiesitys sellaisissa tanssiaisissa, olen ilmoittanut itsenikin sinne tulevaksi ja nyt kyllä iski kauhu että mitähän siellä pitää olla päällä. No, kai se sitten kiireessä selviää sekin. Huomenna on muuten koulun joulujuhla, vaikka koulua onkin vielä ensiviikkokin edessä. Niin ja ratsastuskoululla pikkujoulut, tytöt esiintyy vikellys-näytöksessä! Miten mä muistan nää kaikki...