Täällä näyttää siltä kuin nukkumatti ois heitellyt vähän roheella kädellä hiekkoja. Olkkarin lattioilla, tai matoilla siis jotka on vuorattu vielä vilteillä, makoilee sakkia sinne tänne kellallaan. Telkka takoo jotain lastenohjelmaa jota kukaan ei tunnu katsovan, mutta kun yritän ottaa kaukosäätimen niin räkäinen vastustushuuto raikuu heti ilmoille. Täällä myös haisee, erittäin väkevälle ja tuimalle.

Eilinen meni sillätavalla, ettei olekaan ennen mennyt. Mua muun muassa oksennettiin kahdesti päin naamaa, oli hiukan epätoivoinen olo siinä vaiheessa kun tunsi oksennuksen valuvan korvaan sisälle. Saati sitten kun sitä oli nenässäkin. Yöllä ihmekyllä Oliver otti maitoa sitä pykäämättä, mutta muuten kyllä huusi sillätavalla että olin virkkuna kellon ympäri. Niin oli Ilarikin. Aamulla katselin, että kas poikahan on jo hereillä kun astelin rappusia alakertaan ja Ilari istuskeli ylimmällä portaalla. En ollut kuullut mitään Oliverin kitinältä. Alakerrasta paljastui, että oli ollut siellä ties kuinka kauan häärimässä. Oli ottanut ainakin 6 appelsiinitrippiä ja juonut niistä osan (oletan että juonut) ja niitä mitä ei ollut jaksanut juoda, niin oli pursottanut aulan villamatolle. Hienoa kun siitä kävelee niin tirsuna käy ja sukat saa kivat mehut. Sieltä täältä löytyi myös nuoltuja dominokeksejä, saas nähdä montako koiralle oli mennyt kun ei ollut noita viimeisiä jaksanut edes napsia...

Tyttäret lähti koulutielle, yhdellä on kurkku karheana mutta halusi ehdottomasti mennä, toisella on enkunkoe ja saas nähdä miten siihen sai eilen keskityttyä kun täällä oli täys hätätila päällä koko illan ja kolmannella meni aamu vähän pitkäksi ja otti aamupalan (omena ja mehu) mukaansa fillarinsarveen -kamala kiire koska esiintyy tänään konsertissa koululla. Illalla siitä olis yleisöllekin oma esityksensä, mutta meillä on samaan aikaan se Asserin eskariintutustuminen - sinne täytyy jollain konstilla kömpiä vaikka mikä olis terveydentila. Kun vaan saisin jonkun tänne Oliverin kanssa *toiveajattelua* ettei mun tarvitsisi sitä mukaani ottaa. Muuten nuo kotiinjäävät pärjäävät kyllä Ilarin kanssa. Se on kujeista päätellen hyvää vauhtia paranemassa.