Hiihtoloma on alkanut. Tai maanantaina se kai virallisesti alkaa... Mullakin alkoi heti joku loma vissiin, kun mies häippäs lauantainakin töihin. Oi kun kivaa. Saan sumplia oikein urakalla miten menen kaupunkiin kaupoille; huomenna on tulossa Asserin synttärivieraita ja kaapit mollottaa tyhjyyttään. Kyllä mä vielä leivon ja kokkaan, mutta tuo siivouspuoli... *oih, saan näppylöitä* Ansulla on tänään kolmen luokkakaverinsa synttäribileet ja lahjat tarvitsis kans hakea, onneksi olen ajoissa asialla :)

Lapset ovat innostuneet askartelemaan, tai ainahan ne, mutta nyt oikein jokapäiväisesti. Eilen sitten helpotin hommaa pitämällä Ilarin pois keittiöstä sotkemasta ja olivatkin onnessaan siellä esikon opastuksella värkkäämässä ties mitä. Pitänee hakea tilpehöörivarastoihin täydennystä, että saavat jatkossakin värkätä. Liima on yleensä ollut se puuttuva osapuoli ja sitä on nyt nurkat väärällään, just mietin että vanhenee varmaan jo osa ennen käyttöä, mutta eipä lopu ihan heti.

Ajattelin hemmotella itseäni, vastalauseena katastrofaalisen huonolle televisio-ohjelmatarjonnalle ja tyhjyyttä pursuaville lehdille, ja hakea itselleni kirjan infosta. Jonkun paksun ja ihanan. Ilarin imetysaikana luin melkein kirjan päivässä siinä imettäessäni - sitä oppi oikein odottamaan että eikö tolla nyt jo olisi nälkä... *käyttää psykologiaa itseensä*

Päivän ruokalajike on hieman hakusessa, eiköhän se kauppareissulla valkene sekin. Illalla mätettiin taas pizzaa napoihin niin että vieläkin tökkii kaikki karkempi. Kahvi sentäs laski vielä kurkusta.

Pari kuvaa... Olisko ekan nimi vaikka "onko oksat vihreämpiä aidan toisella puolen" vai " tämmöisen aidan takan meidän hevoset pysyy... vai pysyykö":

398763.jpg

Ja tässä Ilari:

398766.jpg