Mulla painaa maha senverran että portaissa juokseminen on muuttunut laahustamiseksi ja silti ottaa kipiää. Pyykit jää koreihin ylä tai alakertaan ja muut viekööt jos viekööt...eli ei. Näkyivät tonkivan vaatteita itselleen suoraan koreista kodinhoitohuoneessa. Käyhän se noinkin, semminkin kun mitään vaatteita näillä helteillä ja täällä perukoilla edes tarvita. Mää olen kyllä oppinut etten mee ovesta ulos koskaan ihan alusvaatteisillani: kerran menin ja silloin karautti joku eksynyt veneilijä just rantaan ja huuteli missä mä oon.Siis hän. Mää yritin seisoa rentona kalsareissa rappusillä kahvekupin kera ja huudella jotain osviittaa sille ja toivoin että luulis niitä uikkareiksi... *tuskin* Lähemmäks en uskaltanut mennä...

Tulikin mieleen että Julia oli eilen nähnyt isänsä kanssa kaupassa miehen joka oli ILMAN SUKKIA ja pelkissä pikkareissa (miten tuo ensimmäinen asia on outoa, en tiedä mutta tätä kertomuksessa korostettiin). Mies sanoi että ne oli uikkarit ja sillä oli ollut pyyhekin olalla eli oli varmaan uimareissullansa - mutta likka väenväkisin väitti että HÄN tietää kyllä miesten uikkarit ja nää oli pikkarit. Ja sama hämmästely jatkui vielä aamullakin. Että eikö kukaan ole sille sanonut että älä pikkareissa kulje. Että eikö sillä ole ketään "tätiä" ei vaimoa sanomassa että laita jotain jalkaas. Että jos se vasta etsii itselleen vaimoa. Kannattais laittaa housut jalkaan ni onnistuis kuulemma paremmin se vaimonetsintä... *sanoo parisuhdeneuvoja Julia 7,5v*.

Ansulla oli menestyksekkäästi niskaveto koko yön, oli niin tattis vissiin ettei herännyt neljältä niistä kärsimään. Vasta keittiössä irrotin ja hymy levisi heti naamalle, on ne kyllä melkoset kidutusvehkeet, eikö kehitys ole yhtään niitä vienyt eteenpäin kun kaikkea muutakin kehitetään?? Samanlaiset oli mun kaverilla lapsuudessa vuonna nakki.

Kohta alkaa taas uimakoulu ja mää taidan mennä Ilarin kans kaupoille sillä aikaa, jos antais ton esikon nukkua tänä aamuna päivään asti niinkuin toivoo. Oliskohan se rintsikkakauppa jo auki? No täytyy kokeilla jonain päivänä, tänään aattelin mennä toiseen suuntaan kaupunkiin katseleen uima-altaita kersoille.

Haukotuttaa mutta kahvimäärää en voi lisätä, nytkin polttaa jo mahalaukkua ihan kiitettävästi. Olenkohan marissut yhdelle päivälle jo ihan tarpeeksi...