****Hyvää itsenäisyyspäivää vaan kaikille!****

Mä en taas tiedä mitä sitä honottais täällä ettei vallan toista itseään (niriniri ja valivali ja haukotushaukotus). Ilma on puoliastetta pakkasen puolella ja se jo tekee "liputuspäivän" saati 91-vuotias Suomi *khih*. Tosin Bomber on alkanut pissaileen sinne tänne (eikä ainakaan sanomalehdille) että se kompensoi vähän sitä kurattomuutta kyllä. Nytkin täällä haisoo kagga, mutta mää en ymmärrä ollenkaan, kun ihan kuin haisis hevosen kagga. Ja mää kumminkin istun meidän olkkarissa, eikä kukaan tänne kai hevosta ole kärrännyt mun tietämättäni. Eikä sitä kaggaakaan.

Lippu liehuu salossa, muuten on pimiää. Oivoi, mun piti mennä viritteleen ulkotulia pitkin pihaa ja siellä kerkes just hämäränhuppu laskeutuun maiseman ylle. Hankaloittaa operaatiota, mutta suoritan sen silti. *tästä muuten mittään tu*

Lapset on ollet väsyksissä, oletan, koska äyskintää/härnäämistä ja tiuskendeerausta on ilma piukassa. Siellä se, kun oikein tarkkaan katsoo, joululoma häämöttää jo, joten kai sitä jaksaa vielä tän viimesen rutistuksen.