Ei kyllä yhtään ole virkeämpi olo, vaikka en mitenkään murheisna kieritellytkään yötäni. Kolme mukia kahvia jo mennyt ja silti silmät lumpsuu. Meillä voi kyllä olla jotain taudin tynkääkin ilmassa, koska esikoinen nukahteli eilen sohvalle ja meni hyvin hyvin aikaisin nukkumaan, sanoi että päätä särki paljon. Oliverkin nukahti alkuillasta ja mä vartoilin sitä sitten iltapuurolle heräämään. Ei herännyt, joten menin itsekin nukkumaan c.s.i.:n jälkeen. Kohta pitää antaa taas aamulääke pojulle ja saas nähdä mitä sitten tapahtuu, pitäis lähteä kyläilemään, mutta sitä ennen käväisen kaupungissa hakemassa miehelle yllärin. Yleensä tuo lääke on piristänyt poikaa ihan valtavasti ja en tiedä kirkuuko raasu sitten automatkalla kun ei pääse istuimesta vapauteen... No, mennään sen mukaan miltä kaikista tuntuu eli kellä kovin ääni *heh*.

Iltapäivällä on tulossa lapsille kaveri, sitten onkin jalkkisilta taas. Asserilla on itsenäisestä kerhosta viimeinen kerta tänään. Saas nähdä kuinka siellä päivitellään tietoja eskariryhmistä. Täällä on kaksi eskaripaikkaa ja lapsia jaellaan niihin miten kutenkin, meidän poika menee koululle eskariin - sille samalle koululle missä kaksi siskolikkaansa siis ovat myös. Toinen vaihtoehto oli päiväkodin eskari ja sinne olisi poika itse halunnut niiden leikkivälineiden takia jotka siinä pihassa näkyvät! Mutta molempi parempi, luulen ma. Ja meneehän taksimatkat aamuisin ainakin hyvin kun siskot on samassa kyydissä alusta loppuun joka aamu! Ensiviikolla on tutustuminen ja se varmasti saa poitsun lopullisesti iloitsemaan tästäkin paikasta.

Ilmoittelin pikkuväkeä kesän uimakouluihinkin eilen ja uutena tulokkaana oli siellä vanhempi-lapsi uimakoulukin (tarkoitettu 2-4vuotiaan lapsen kanssa käytäväksi) ja lykkäsin itseni sinne Ilarin kanssa! Jee! Srk järjestää leiri"keskuksessa" myös erilaisia leirejä kesällä, tutun perheleiripäivän tilalla on perheleiripäiväT jolloin siellä voi myös halutessaan yöpyä! Tilanteen niin salliessa sinnekin osallistutaan, onpahan näitä edullisia (leirit ilmaisia) lomanviettotapoja sitten meidänkin perheelle. Meidän lapset ei odota mitään humputi-pumputia kesältä, vaan juuri näitä yhdessä koettuja elämyksiä. Tai ainakin niin sanovat odottavansa... *virn* Kyllähän niille markkinameininkikin kelpaisi, mutta onneksi sitä on tiedossa ihan lähiseudultakin (tämän kunnan messut tulevana viikonloppuna). Kun nyt sitten mainostamaan rupean, niin naapurikaupungissa on muuten SM-maastotkin lauantaina-sunnuntaina.