Otsikosta sen näkee mikä iski viime yönä. Illalla palelsi ihan kamalasti, käperryin peittoihin ja silti oli vilu, vänkäsin miehelle että varmasti joku maalämpöpumppu käy vajaateholla ja talo kylmenee pakastimeksi yöllä (ja me siinä mukana). No ei ihan tainnut. Yöllä aikani piehtaroituani heräsin särkyyn ja kolotukseen ja siihen räkään. No nih. Aamukahvin kanssa nielin särkylääkettä (imetys on loppuslut *nyyh*) ja olo paranee kyllä kokoajan! Parempi olisikin, koska illalla olisi tarkoitus jaksaa hippaloida sirkuksessa.

Eilen haettiin muuten taas vähän hanskoja lapsille kaupoista. Mä en ymmärrä mikä ihmeen tarve heillä on a-i-n-a hukata ekat hanskaparit syksyn tullen, toiset vasta säilyy (suurinpiirtein). Eikä auta jos ostan ensimmäisellä kerralla useammat, se ei tätä hukkaamiskarmaa poista. Nyt on kuitenkin taas sormikkaita ja hyvä niin. Löytyi vielä tarjous jolla sai eurolla parin, saas nähdä kestääkö ne mitään. Muksut oli muuten eilen kaupassa jotenkin kireenänsä, kinastelivat joka välissä ja minä puhisin ja äyskin siinä mukana. Kurjaa...

Ilarin kerho meni loistavasti! Sieltä se reipas poika asteli reppu selässä kun menin hakemaan ja oli kuulemma ollut "kifaa"! Oli leikkinyt uunilla, kattilalla ja lautasilla (meidän pojista tulee varmaan isona kokkeja, niin paljon jaksavat olla kiinnostuneita ruuanlaitosta).Äidille tuo eka kerhoreissu taisi olla järkyttävämpi kokemus kuin lapselle... Mutta selvittiinpäs siitä molemmat.

Kauppareissulta käteemme jäivät muuten pari cd-levyä: lapsille radiorenkutus "Kat de Luna" biiseineen  ja itselle muistoja lapsuudesta Boney M:n muodossa! Taidan olla juuri siksi tälläinen kuin olen, koska isoveljeni soitatti kyseisiä levyjä päivästä toiseen nin, että osaan VIELÄKIN ne biisit ulkoa (vaikka isoveli muutti omaan kämppäänsä minun ollessa vielä lapsukainen niin altistus oli ehtinyt jo tapahtua). Sain häneltä myös jossain vaiheessa kaikki ne vinyylit talletukseen, mutta eihän minulla ole soitinta niille. Cd:tä sensijaan renkutin eilen niin, että lamput heilui... Oliver oli ihana, vakavana seisoi jalat hieman koukistettuina ja hytkyi.

Nyt täytyy mennä niistämään.