Mä huomasin jo Ilaria imettäessäni, että vaikka kuukautisia ei tullut niin kierto oli havaittavissa. Oli kaikki turpeet naamat ja pinkeet housut ja ne peeämässän perkuleet tietenkin. Ja nin on kuulkaa nytkin. Päässäni syttyy punainen lamppu joka toinen minuutti ja sulakkeet palaa sekunnissa. Että mua risoo huomata itsessäni tää, ekan päivän aina perustelen että mulla mitään ole - muutakuin iriootti miäs ja kerkeleen huono karma muutenkin, näin viksuks ihmiseks. Sitten alkaa tälläinen kehnompikin matematiikkapää laskea ja alan pistään sordiinoa kurkkuputkiini. Nyt syttyy vaan lamput ja käry haisee, vaan ei kuulu äänen ääntä.

Jotain älykästä piti vielä filosofoida, mutta ihana mokkakoneen loppukorina sekoitti pasmat tykkänään. Palailen myöhemmin, jos vaan millään viittin *heeeeh, tää onkin niiin raskasta että työstä käy*

Uusia kuveja yritin siirtää koneelle (jo eilen) mutta mää tiärä mikä siihenkin tuli. Sanoo vaan, että siirrä kuvat ja mää just siirsin. Käskee erelleen siirtää. Siirtäköön keskenänsä vaan.