Meillä tuoksuu joulu. Hyasintit, joita jakelin lasten huoneisiin, alkavat vienosti heräillä ja levittää hurmiollista parfyymiään pitkin taloa. Puhdistusainekin tuoksahtaa jostain taustalta. Juuri puhalletut kynttilät antavat oman arominsa myös tähän jouluyön ilmaan. Kaiken taustalla luikertelee sierainten sisuksiin asti kinkun hiljainen kypsyminen uunissa.

Juuri kävin viemässä hipiti-hip hiljaa lasten huoneisiin vuoteiden viereen joulupussukat, joissa on pieni yllätys jouluaamuun herääville. Tonttumuorilta.

Sitä ennen lopettelin viimeisten lahjojen käärimisen lahjapaperiin, kun mies sitä ennen älysi sekin mennä nukkumaan, että sain senkin lahjat otettua esille!

Tänään on myös siivottu hiukan, käyty ruokakaupassa paljon ja hurauteltu jakamassa joulutervehdyksiä lähimmäisille.Tehtiin myös tyttöjen kanssa kaksi ja puoli kiloa jauhelihaa lihapulliksi - meni aika sukkelaan kun oli monta kättä pyörittelemässä! Huomaan että noista lapsista on jo ihan oikeasti tosi paljon apua kaikessa ja vielä kun ovat innoissaan kaikesta ruuanlaittoon liittyvästä, niin kyllä mun kelpaa!

Nyt kutsuu tyyny ja peitto tätäkin muoria

*******LEMPEÄN LÄMPÖISTÄ JOULUA KAIKILLE *******