Johonkin on päivät huvenneet, hyvällä tavalla kuitenkin! Sunnuntaina vietettiin Asserin synttäreitä ja oli oikein mukavat juhlat. Kaikki pääsivät tulemaan -mikä on harvinaista näin tautisena aikana- , purtavat maistuivat ja pikkuväki leikki niin että vauhdikkaimmilta meni vaatteet vaihtoon, kun oli löydetty vettä jostakin. Onneksi meiltä löytyy vaihtovaatetta lähes joka kokoa :)

Maanantaina käytiin aamulla viulutunnilla (soittoniekat eivät lomaile näköjään) ja eilen oli parin mukelon hammaslääkäri. Kaikki sujui mallikkaasti ja loppupäivä menikin laspilla naapurintytön kanssa touhutessa - oli yötäkin joten leikit jatkuivat heti aamutuimaan luultavasti siitä mihin illalla jäi!

Tänään mennään lounastamaan epäterveellisen ihanaa hampurilaisruokaa koko revohkalla ja kompataan siinä samalla kirppari läpeensä ja varmaan joku muukin puoti - ainakin silkkipaperia pitäisi hankkia noille askartelijahirmuille, unohdin viikonlopun kaupunkikeikalla sitä tuoda.

Eilinen laskeminen laskiaistiistain kunniaksi jäi pakkasten paukkuessa (ja viiman viuhuessa) , ajateltiin ottaa tänään uusi yritys , mutta yhtä kylmältä vaikuttaa. Laskiaispullien tekoa ei enää kuitenkaan lykätä eli niitä herkutellaan sitten jälkkäriksi!