Non stoppina nyt vaan kuulumisia: oon ihan pölyinen ja poikki kun ollaan oltu aamukymmenestä neljään jalkkisturnauksessa -mulla kaikki viisi nuorinta siis matkassa, josta syystä matkassamme oli myös kylmälaukullinen evästä ja kärryllinen peittojahuopiapaitojakenkiä. Päivä oli kaunis ja täydellisen onnistunut, matsit meni oikein muikeasti ja mukavaa oli. Kaikilla on nenät palaneina, oli kyllä kuuma ja komia ilma!

Esikko oli ridaamassa taas tänään ja menee valmennukseen huomenna, mää porhallan sen kohta hakemaan kotio treffeiltä, jotka me anopikset sovittiin. Juu-u, luit aivan oikein. Näin sitä mennään nykyään (vai oliko se ennenvanhaan) että äidit soittelee toisilleen lastensa tapaamisista, tarvii jossain välissä muistaa kysästä että kiinnostaako nuoria vielä rehvata *hups*. Ihana poika kyllä on ja äitinsä kerrassaan JÄRKI-IHMINEN, joita harvoin tapaa enää nykyään *onneksi sentään joskus*

Mies saunottaa pölyisiä futaajia ja minä menen kohta perässä, hevoset kenkkuili tänään, tiedä sitten pelkäsivätkö jo mennyttä ukkosta vai mitä, mutta eivät iltaruualta meinanneet ulkoistua enää ollenkaan *huh tuli hiki sielläkin*. Ponikin pysyi taas aidoissa, kun mies vähän laittoi zzzzähköä... Mitäs mulla vielä, eipä kai muuta!