Olin siis ensimmäisessä neuvolassa. Muuten kaikki hyvin - tai mistä minä tiedän kun ei ääniä edes kuunneltu- mutta hemoglobiini oli taas romahtanut, oli 108. Miten tää voi olla aina tätä paskaa elämää. *enteeks ny toi ruma sana. mutta korvaavaa ei löytynyt* . Mullahan laskee aina raskaana ollessa tuo arvo, rauta ym ruokavaliot ei auta sen enempää, laskee laskemistaan kunnes vauva syntyy ja taas se nousee, ei mikään huima ole koskaan ollutkaan, mutta hengissäpitävä nyt kuitenkin. Viime raskaudessa sitten mennä hurahti tuonne 70:een ja olo oli sen mukainen... Sainkin sitten (päivää ennen synnytystä) pari pussukkaa punasoluja ja hb pomppasi 133:een. Voitte kuvitella että olin pikkasen energinen! Kaikenlaisten epämääräisten hylkimis -ym juttujen vuoksi viivyttivät veren antoa mahdollisimman lähelle laskettua aikaa. Ja sen jälkeen omaoimisesti tarkistutin hb:ni lasten neuvolareissuilla. OLI SIIS PARI KUUKAUTTA SITTEN VIELÄ 125!!!! Ja trallallaa, tässä mennään taas kohti valveilla olevaa koomaa. Yhtään ei rauhoittanut terveydenhoitajan kommentit "ihme että sä silloin jaksoit olla pystyasennossa edes" (no ihme! Enpä oikein jaksanutkaan, vaan minkäs teit kun pakko oli) ja toinen vielä hienompi kommentti, ensin siis ,että sulle voidaan joutua antaan useampi kerta verta tässä raskauden aikana (jaa...no, eikös se ole siis hyvä, vai?) mutta jos sulle tulee verenvuotoa niin sää kuolet kyllä. (ai jaa, no se vissiin on vähän huonompi...?)

Melkoisen masentuneena tässä olen. Viikkoja siis 11+3, mutta voipi olla että menee muutamalla viikolla taaksepäinkin, ensiviikon ultrassa sitten näkee.

Ja toinen murhe,vielä isompi: olin silloin koiraa elvyttäessäni RÖNTGENISSÄ sen koirani kanssa, toki oli se essu edessä, mutta ei se mitään auta, ei olisi saanut olla. Mutta kun se testi näytti silloin negaa, niin helkutistako minä tiesin ettei täysin luotettavaan testiin voikaan luottaa. Terveydenhoitajakin kauhisteli että meni se röntgen juuri niille viikoille kun ei olisi mitenkään saanut mennä ja sanoi ihan suoraan että toivottavasti ei mitään vaurioita ole tullut, mutta eipä niitä kieltoja turhaan anneta että kyllä se riski on olemassa. Pedkele.No, ensiviikon ultraaja voi kuulemma katsoa "jotain" sieltä, mutta kaikesta ei edes vielä sitten näe onko kunnossa vai ei. Aika näyttää.