Olipas hyvä yö! Täytyy oikein kehua kun en muista koska olisi ollut. Ilma oli raikas (ikkuna oli raollaan) ja illan suihkut viilensivät muutenkin hyvin. Oliver heräsi kerran rinnalle ja aamulla herättiin seitsemältä uuteen päivään. Ilari ei huutanut kertaakaan yön aikana *kuulenko raivoisia aploodeja?* ja vasta varttia vaille seitsemän hurutteli kamalalla kolinalla pikkuautoja yläaulassa. Mää kuullostelin niitä ja odotin että kainaloiseni Oliver herää ihan itse, ennenkuin tultiin alakertaan aamukahvinkeittoon. Teltassa nukkujia ei ole vielä näkynyt - no kas Julia tuolta ovelta just tuli sisälle iloisena! Kohtapuoliin alkaa taas uimakoulu, viimeisen kerran tältä vuodelta. Suorittivat eilen jo jotain merkkejä, tänään sitten jatkoa. Asseri on menossa kaverinsa synttäreille päivällä ja sitten se isikin jo kotiutuu aika pian.

Eilen laitettiin lasten kanssa kukkasia ulos, orvokkeja sun muita. Monivuotisissa meikäläinen ei ole oikein osannut laittaa mitään kesäkuussa kukkivaa penkkeihin, niin oli ihan kiva saada jotain väriä vihreänpuhuviin puskistoihin. Lapset valitsivat itse omat kukkasensa ja hienoja valitsivatkin!

Eilen käytiin myös kaupungissa uimarannalla ja leikkipuistossa siinä vieressä (joo, maalaisia kun ollaan niin tuokin on jo elämysmatkailua) ja lopuksi pizzalla. Kyllä oli mukavaa ja kivaa! Kaikilla oli aika keveä kesämieli kotiutuessakin. Kun siinä sitten kastelin puutarhaa vielä illansuussa, niin hiukan kylmäsi kun paloautot huristivat pillit päällä tuota lähellä kulkevaa maantietä pitkin - suurinpiirtein kaikki sen tien varrella olevat ovat jollain tapaa tuttuja. Savua en haistanut saati nähnyt, joten toivotaan ettei mitään kamaluuksia ole tapahtunut.

Viikonloppuna on tiedossa Ansun synttäribileet ja vähän Ilarinkin itseasiassa, koska Ilarin varsinaiset bileet olisi rippijuhlapäivänä. Joten kamalasti ei tarvitse miettiä tekemistä näillekään päiville...