Taas istun pimeässä ja kirjoitan. Tai on meillä siis valoja, mutta muuten on maisema pimeänä *selventää*. Mitään kommentoimisen arvoista ei ole tapahtunut (onko ikinä), eilen hurrutin kaupungissa etsimässä mummulle tarvikkeita omaan asumiseen (pyykkitelineestä lattiaversio jne) ja mies kuskasi kuorolaisia. Olivat saaneet hienot kuoropaidatkin, marimekon sinivalkoraitaiset, huivit ja kultainen nuottiavainpinssi vielä päälle. Wau. Sunnuntaina on heti ensimmäisen adventin kunniaksi kirkossa laulelot.

Tänään on tokaluokkalaisen vanhempainvartti iltapäivällä (Ilari mukaan, voi olla mielenkiintoista) ja huomenna sitten kylän kaupan joulunavaus missä kaatelen glögiä ja tonttuilen *virnistys*. Perhekerhoon pitäisi kohta vääntäytyä, mukavaahan siellä on kun sinne asti pääsee. Nyt ei kyllä kelit haittaa, onneksi. Neuvolaankin varmaan pitäisi soittaa, kunhan nyt ehdin :)

Viikonloppuna koristellaan pikkujoulukuusi yläkertaan lapsille (tai he sen koristelevatkin) ja laitetaan jouluvaloja. Kyllä se joulu tulee, vaikka lunta ei näykään näillä leveysasteilla!