Kaikkea sitä. Asseri tuossa räpläsi joulupukin tuomaa robottiautoa ja sai siitä yhtäkkiä jotain valoja vilkkumaan. Yli kuukausi sitä on väännelty ties mihin asentoihin eikä tuota toimintoa olla ennen huomattu :) Vähän sama kuin jostain huutokaupparomulaatikosta löytynyt soittorasiantapainen joka ei vuoteen soinut, kunnes syntyi tarpeeksi ponteva lapsi joka paiskasi sen lattiaan ja hummani hei alkoi raikua pirtissä! Kyllä ne nykyajankin lelut ovat monikäyttöisiä, kunhan vaan jaksaa olla kärsivällinen...

Eilen oli oikein mukava ilma, pojat tosin ulkoili pikku hetken vain siinä välissä kuntultiin aamupäiväkyläilystä ja odoteltiin kotona ruokaa uunista, sitten sapuskan jälkeen vietiin koulutytöt liikuntakerhoon ja hakureissulla otettiin esikoinenkin kyytiin. Sitten alettiin putsiin paikkoja - mää sain taas raivarin kun kolme vanhinta ilmoitti yläkerran olevan siivottu ja menivät pleikkaria pelaan, tarkistusreissun jälkeen meni peli kiinni ja aika äkäiseen ja imuri vedettiin yläkertaan vielä äkäsempään - ja vieraiden kanssa oli taas tosi mukava ilta. Ilarilla oli ikäistään seuraa, isommat kuhkivat yläkerrassa herkuttelun lomassa. Me naiset tietysti vouhotettiin vauvoista ja miehistä :)

Tänään menee Ansu kaverilleen yöksi koulun jälkeen ja Julia ja Asseri pääsevät kyläileen mummulla lättyjä syömässä. Esikon ratsastus peruttiin vielä, kun ei pysty hengästyessään hengitteleen ilman että yskii puolentuntia perään. Joten erilainen perjantai tulossa, miten mä osaan ollakaan ollenkaan :) Lauantaikin on ihan vapaa kaikesta ohjelmoidusta toiminnasta ja sunnuntaina muu porukka lähtee Apassionataan, me jäädään Ilarin kanssa kotimiehiksi.