Vuosi meni mutta menköön! Mekin ajeltiin tänään tampereelle katsomaan huonekaluliikkeen mainoksen uhreina kulmasohvasysteemeitä, eipä vaan ollut meikäläisten kokoiselle perheelle oikean kokoisia. Miten saavatkin kulmasohvista niin ahtaita käppänöitä? Ostettiin sitten syöttötuoli Ilarille (toinen, tänne olkkarin puolelle niinkuin juhla-vieras-käyttöön). Tullessa poikettiin syömään Kiskokabinettiin wienerleikkeet ja voi nanna kun olikin hyvää! Ilarikin veteli oman annoksensa kuin tyhjää vaan, oltiin vähän nälkäistä sakkia siis *heh*

Eilen jo haettiin raketteja, tänä vuonna mies suggestoi itsensä kerrankin niin, että ostettiin vain pikku purnukat suihketta ja räiskettä ja lopulla "raketti"rahalla jätti duplopakkaus. Yleensä mies kun on ostanut sellaisia miljuunan euron pömäytyksiä, jotka näkyy jos sattuu asuun kuussa... Oppii se vanhakin siis vielä jotain ja ihan käskemättä :)

"Kuohuvat" (=pommacit) odottaa kylmässä skoolausta, herkut syöpöttelyä ja piha tuliaan. Kohta menen sytyttelemään ja kattamaan pöytää, pienet kun ei jaksa odottaa muuten mihinkään myöhäiltaan herkkujaan. Meille aikuisille on vielä extranaposteltavat ajalle jolloin lapset nukkuvat :)

Eilen koluttiin muuten esikon kanssa vielä alennusmyyntejä ja tehtiin taas hyviä kauppoja. jos paitoja löytyy kolmella eurolla, niin mun mielestä AIKA REILUA :)