Mitähän täällä tapahtuu. Perjantaina poliiseja parveili vähän matkan päässä, tänään koluavat taskulamput(?) käsissä pitkin naapuruston pihoja. Anteeksi vain jos nyt paljastin jonkun salaisen operaation, mutta mitä eivät tulleet sanomaan että ovat salaisia. Sitäpaitsi olivat aika näkyväisiä. Kirkkaassa päivänvalossa ei voi olla huomaamatta sitä saattuetta (ja kieltämättä ne taskulampun näköiset hieman pistivät silmään, kun tosiaan on kirkas päivä. Vai oliko ne jotain infrapuna ultravioletti röntgengeigermittareita?)

Ja tottakai multa lähti mieskin just nyt kun tääl on jännää. Mutta työt kutsuvat, minkäs sille voi! Mää huokailin , että on se hyvä että on noi koirat pitämässä vahtia tällekin tontille - miestä nauratti että ei tänne kukaan muutenkaan uskaltais tulla *miten niin äkäisen eukon maine!*

Hummahommat on sitten taas laittamassa päiviin järjestystä, mutta ihan hyvillä mielin otan tän tällä kertaa. Kun on lantalavakin tyhjennetty, vihdoin... Oliver on muuten ripuloinut nyt muutaman päivän, muuten ihan ookoo. Tral lal laa, mää en siis ollenkaan huomaa että me ollaan taas kipeinä, lall llall llalllaaa tälleen laulelen vaan. Ja lähen viemään kohta pimuja balettiin.