Perjantaina oltiin sirkustelemassa ja olipahan hurja ohjelma - lähinnä sellainen "kuolemanpyörä"osuus kauhistutti ,varmaan mua kaikkein eniten. Kaikki tykkäsivät illasta mummoa myöten ja unikin tuli suht nopiaan vaikka vasta ennen kymmentä kotona oltiinkin.Minä en saanut nukuttua kammottavan räkätautini takia, mutta se nyt oli pikkuseikka. Lauantaina lepäilin (huomatkaa : lepäilin!), kunhan isäntä ensin oli käyttänyt likkoja ridauksessa ja oltiin syöty lasagnea mahat pullolleen. Taisin olla kuumeessakin, kun vilutti ja hikoilutti.

Sunnuntaina kaikki puuhasivat mitä kerkesivät, isot viipotti kavereineen meillä ja siellä - pojat kulkivat isänsä kanssa tallilla ja kruisailemassa. Oliver pönkötti mun kanssa sisällä ja meillä oli ihan kivaa!

Nyt alkaa taas uusi kiireinen viikko tapaamisineen ja töineen, mutta eiköhän se tästä taas ala kulkemaan. Hengästyminen saa aikaan valtavan yskänpuuskan, mutta muuten ei enää tauti menoa haittaa!

Ansulla oli muuten viikonlopun kannel koululta lainassa kun esittää sillä jotakin tänään aamunavauksessa! Taitava tyttönen!